- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
M4123057 #13869 üzenetére
mennyire vagy antitalentum , ha netán nem indul akkor egy elemet ki tudsz venni nem? mondom ha ugy csinálod ahogy írtam nem lessz gond vagy , ha nem tudod mi az az fsb akkor azt kérdezd s mondom hogy tudod állítani. én nem ehetem meg hellyetted a főzeléket , egyébként ha a közelbe lennél sziveseb megcsinálnám neked , mert nekem is csak tapasztalat lenne
-
NFree
addikt
válasz
M4123057 #13865 üzenetére
Probáld úgy ahogy fentebb leírtam , mindent normalra s csak az fsb-t emeled ezzel nem megy tönkre semmi , csináld nézzük
(#13866) ZBO
Nos emeld tovább de a ram semmi estre se menjen 1066 fölé dram frequency- nél tudod állítani s adj neki 2.1v-ot hajrá tovább(#13867) Fundey
gépeld be légyszia a bios beállításokat .
Nos cpu pll nem piszkáljuk 1.5v fix mindíg
a terminationt meg a cpu feszt emlheted de csak nagyon finoman.
de ez az ujraindulgatásos mizéria szerintem a memcsik beállításánál nem jó valami akkor szokott ujraindulgatni. -
NFree
addikt
válasz
M4123057 #13862 üzenetére
neked ezt találtam szerintem ennél szájbarágósabban nem lehet [Intel Core 2 Duo E6550 tuning+P5K]
Hopsz amint látom azért a bios beállításokra nem nagyon tért ki a kolléga, de megoldjuk
Nos asszem a te procid fsb-je 333 a szorzó pedig 7-es . ami azt jelenti egy kicsit komplikálódik a dolog. de nem kell megijedni a fesz ennek is mehet 1.5v ig de ennyi biztos nem kell.
Te is tégy úgy ahogy fenttebb leírtam minden fesz normal-ra fsb 333-ra vides feszt beállítani a prockónak , s kezd el emelni az fsb-t ha nem megy a cucc s nem stabil írd meg , hol akadtál el s akkor megpiszkáljuk egy kicsit.Fontos ne azt írjátok nem megy , hanem részletesen leírni a bios beállításokat mert egyébként én sem tudom kitalálni mit lehet csinálni s onnan majd kitalálunk valamit
Na akkor nézzük meddig jutunk alapfeszen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- E-roller topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- PlayStation 5
- HiMedia lejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest