Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
syberia
üzenetére
Elhiszem, de ez nem csak a proci érdeme.. A Q9400-es jó kis proci, kicsit megnyirbált L2-vel (nekem is volt 2, szerettem őket). A ramjaid.. A memvezérlő..., ezért érzed gyorsabbnak, s mutathtják szintetikus tesztek. Viszont ha a quadot 8alacsonyabb órajel) kicsit meghúzod mint én húztam : [itt ] - ez24/7-es tuning volt csak..
szóval akkor már az i3 felejtős, sőt..
-
PeL
addikt
válasz
syberia
üzenetére
Mennyire hajtottad meg? Az én E2160-asom anno bírta a 2.7GHz-et alapfeszen több mint 1,5 éven keresztül Inteles hűtővel. Idleben 32 fok volt. Tovább nem mertem meg nem is akartam húzni, egy HD4850 mellett volt, de abban hagyott bőven tartalékot

Szerk.: Nem szóltam, látom neked is 2.7-en megy. Maradhat elvileg tartós használatra, nekem is úgy ment addig amíg el nem adtam

-
válasz
syberia
üzenetére
Nagyon szép eredmény ezzel a VCore-ral. Szerintem egy 3.6GHz meglehet 24/7-re, talán 3.8GHz is, bár ott már lehet, megnő a VCore igénye. Mi a lap vége FSB-ben a York-kal?
Little_Gaara: ez proci tuning topic, így azok az arcok, akik behatóbban értenek a VGA-hoz, lehet, ritkábban járnak erre, így javasolt a tuningolni kívánt VGA típusának, GPU-jának topicjában érdeklődni, illetve keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szorzót nem tudsz állítani?