Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
FÖNÖK
tag
azt javasolták hogy emeljek feszt 2,8-2,9 voltra ill. hogy ez van ezt kell szeretni.
köszönöm a válaszokat -
FÖNÖK
tag
Hi!
a minap vettem 2x512 kingmax hardcore500-at a jelenlegi szintén ilyen ramjaim mellé.
a problémám az hogy míg a saját ramjaim vígan szaladtak 500 mhzn 2,5 3 3 7 1T-ben 2,6v addig ezek csak 3 5 5 10 2 T-ben 2,75v is hibát produkálnak az orthos szerint. Ha mind a 4 modult beteszem a gépbe akkor ugye a a gyengéb modulok hoz kell igazodnom, játék alatt fagyást nem produkált, de az orthos 40 perc után kilökte.pedig az új ram valószínüleg jó mivel ugyan olyan tünetet produkál mint amit 2 hete próbáltam és hibásnak véltem, de mostmár gyanús a dolog.
Mit kell tennem hogy legalább a gyári időzítésekkel (3 5 5 10 2T) hiba nékül fusson emelni a feszt??vagy a biosban bütyköljek valamit? segítsetek!!! (a gépem leírása nevmre katintva)
ha valaki tud segíteni az kérem írjon pár sort!!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest