Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FÖNÖK
tag
azt javasolták hogy emeljek feszt 2,8-2,9 voltra ill. hogy ez van ezt kell szeretni.
köszönöm a válaszokat -
FÖNÖK
tag
Hi!
a minap vettem 2x512 kingmax hardcore500-at a jelenlegi szintén ilyen ramjaim mellé.
a problémám az hogy míg a saját ramjaim vígan szaladtak 500 mhzn 2,5 3 3 7 1T-ben 2,6v addig ezek csak 3 5 5 10 2 T-ben 2,75v is hibát produkálnak az orthos szerint. Ha mind a 4 modult beteszem a gépbe akkor ugye a a gyengéb modulok hoz kell igazodnom, játék alatt fagyást nem produkált, de az orthos 40 perc után kilökte.pedig az új ram valószínüleg jó mivel ugyan olyan tünetet produkál mint amit 2 hete próbáltam és hibásnak véltem, de mostmár gyanús a dolog.
Mit kell tennem hogy legalább a gyári időzítésekkel (3 5 5 10 2T) hiba nékül fusson emelni a feszt??vagy a biosban bütyköljek valamit? segítsetek!!! (a gépem leírása nevmre katintva)
ha valaki tud segíteni az kérem írjon pár sort!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest