- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- borg25: Kórházi beszámoló
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Combi, ha normálisabb stílusban írogatnál, akkor biztosan nagyobb sikered lenne...
Skynet és a többiek is tanácsot adtak neked, és akármennyire is nem tetszik a mondanivalójuk, örülj neki, hogy egyáltalán foglalkoztak a problémáddal...
Ezen a fórumon általában nagyon segítőkészek az emberek, csak meg kell válogatni a stílust, amit használsz! -
Skynet258
veterán
Nem kaptál ajándékot vagy mi van? Kritika? Én sehol sem látok kritikát. Észérveket mondtam, és jótanácsot, de természetesen te tudod, mit akarsz csinálni...
A videókártya húzása szoftveresen pedig kissé más feladat, mint egy procié (vagy akár egy egész rendszeré), de biztos vagyok benne, hogy ehhez is jobban értesz. Ezt veheted kritikának, ha már annyira az kell.
thaiboxer: EIST-et kapcsold ki biosban (energiatakarékossággal kapcsolatos folyamat).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest