- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razuel
aktív tag
válasz
dave118 #9120 üzenetére
A proci 375x8 on szóval 3000-ren beton stabilan megy, az előző ramokkal (valami gagyi samu ram) orthos alatt 6órán át futtattam és egy hiba se volt.. jelenleg ugyan úgy használom az új Crucial ramokkal mint ahogy a régivel (csak cl4be), de ha a ram bírja az 1000ret cl4be mért hagynám én 750en?
1:1 meg azért kell mert úgy jobbui: Még egyszer megkérdezném, ez a FSB overclocking voltage ez nem segítene nekem, hogy zökkenőmentesen fusson 400as FSB-vel? Ahogy már írtam indult már el 400al, de úgy, hogy néha elindul néha meg visszabassza defaultra. Meg egy olyan kérdésem lenne van olyan, hogy túl sok feszt kap és azért nem indul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest