- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"a legújabb bios felrakása után gond nélkül lehet birizgálni."
Jelenleg is a legújabb BIOS van fent, ami egyáltalán az Abit SA6-hoz elérhető, mégsem lehet sajnos birizgálni külön az értékeket."Ezt lehet, h hiába mented el, ha valamiért nem tud normálisan bebootolni (pl. fsb húzás), gyakran visszaáll alapértelmezésekre."
Tulajdonképpen elfogadja a módosításokat, tehát nem áll vissza alapértelmezésekre (szerencsére), mert az órajelek továbbra is magasabbak maradnak a korábbiaknál, de akkor se tetszik neki, mert minden alkalommal felhívja rá a figyelmet, h "CPU is unworkable or has been changed"Múltkor picit húzogattam a procit, és a szokásos memóriatesztelések és a BIOS megjelenése után hihetetlenül elkezdett vijjogni az alaplap. Valami nagyon nem tetszett neki, pedig nem emeltem az órajelet túl nagy mértékben. Ezt többször is megcsinálta azután is, hogy visszább állítottam az értékeket. A problémát csak a CMOS jumperes megoldás szüntette meg. Mitől lehetett ez a hangjelzés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest