Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörp
senior tag
A small FFT procitesztre jó, ram-ra nem. 1,35V talán még sok is 2,8GHz-hez egy E6300-nál, nem igen szabad hibáznia ilyen beállításokkal. Ventiszabályzó progikban nem vagyok otthon, nekem szabályzópanelem van. A bios által felkínált ventifordulatok nem is fognak változni, azok csak előre beállított értékek semmi több.
Jimanszky: igazából nincs olyan időtartam konkrétan, ami garantálja hogy sohasem fog hibázni.
A lényeg, hogy ha csak játszol, filmezel, netezel, akkor pár óra hibamentesség elég jó stabilitást jelent. Vannak olyan alkalmazások, amelyek nagyobb hibamentességet követelnek, ott előfordulhat gebasz. Hallottam itt a ph-n olyanokat akik 12 órára esküdtek, sőt 24 órára, azonban az általános vélemény hogy pár óra hibamentesség jó stabilitást mutat. Az ilyen pár perceket követő hiábázások azt jelenthetik, hogy valami nem kóser. Egyébként maga az orthos progi is hibázhat ezt is olvastam már valahol...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest