- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
ViZion #47229 üzenetére
Ápdét...
Tovább bátorkodtam csökkenteni a Vin és Vcore feszt, offset mód, szal. idle is ért valamit. A régi és kicsit zajos 120-as NZXT ventimet egy új ID Cooling-ra cseréltem: ~60%-on van, hangban és légszállítás is jobb itt, mint az elődje közel kimaxolva.A fogyasztás idle 25,5-27,5 W között variál, de még van hova alulfeszelni. De idle tesztelni kb. nem lehet, így állítgatás után pár nap használat, ha stabil, akkor marad. Egyelőre még nem ütköztem korlátokba, most keresek vmi támpontot Haswell undervolt-hoz.
Skylake-hoz találtam leírást, "Undervolt of 95mv on the CPU and 90mV on the cache" és még ez alá ment pár lépcsőt. Cache-hoz nem is nyúltam, jelenleg Vcore 0,848, Vin 1,86.Egyelőre ezek a támpontok: [link]
1. VRIN Override (Input Voltage / Eventual Voltage): I will only go as high as 2.1v. 1.7-1.95v is generally enough. - tehát a Vin lehet még szerényebb.
2. PCH Voltage: I generally just leave this on auto. - Azért ez elég meleg, amint olvastam, Inteléknél ez a normális. Még nem feszeltem alul, de kapott külön ventit, 63-ról 58 °C-re csökkent. Pasztázni, GAP padot cserélni gondolom nincs értelme...Még szórakozom vele párszor, de sokat már nem fogok faragni... Illetve most 32 GB ram is lesz, szal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi + Team Group 8Pack Edition 32GB samsung b die .
- Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest