- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamboo529
senior tag
válasz
IO.sys #46349 üzenetére
Köszi a segítséget!
Egész délutáni tesztelések után azt hiszem megtaláltam a nagyjából elfogadható megoldást.
A LinX -es tesztelésekkel egyből kijött, hogy a Vcore fesz így is alacsony volt. Fel kellett tornázni,hogy stabilan lefusson egy 20 perces teszt, majd még adtam rá egy kicsit. Így eljutott 1.1875-ig.
Aztán jött az IMC. De abból meg nem tudtam leszedni, mert egyből omlott a rendszer (8 osztással lejjebb már be sem töltött a windows, 4-nél pedig a teszten hasalt el. Talán 2 egységet tudtam volna levenni belőle, de azt meg már inkább meghagyom itt is tartaléknak. Talán attól még nem fog elégni). Szóval az marad a helyén. Egyelőre a memória is marad 1.5V-on.
Így fél órás teszt alatt sem csuklott meg.
Beállítgattam, amiket még mondtál.
Így az üresjárat 95W helyett ~15W.
A 19X szorzót meg leviszi minimumra (9)
A hőmérsékletek is alakultak. Üresjáratban 39-42 fok között ugrál.Szóval úgy néz ki egy darabig így marad.
Köszi még 1x.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 3 3200G processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged