Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szöö
csendes tag
válasz
IO.sys #46137 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a választ. Az az igazság, hogy sokat olvasgattam a témában és nem engedtem el ezt a topicot. Letölöttem innen a non-k bios-t, https://overclocking.guide/download/asus-z170-a-non-k-oc-bios/ és követtem a leírást. Most járok 110 bckl-nél. Kíváncsi vagyok meddig megy el, majd jelentek és küldök képet. Kicsit izzadtam ezt a bios-t felflashelni, de eddig minden okés vele.
Egyébként egy LGA775 első generációs sychte mugen van 'ráhákolva' gumis alátétekkel és csavarokkal az alaplapra. Áll mint katiban a gyerek, és remekül teszi a dolgát
Üdv
G -
zsolti_20
senior tag
válasz
IO.sys #46137 üzenetére
De igen sajnos a BIOS mivel unlockolva van az a rész ami pont nekem kellene.
Sikerült addig eljutnom, hogy unlockoltam ami számomra kellett. Próbáltam WinFlashel újra írni, de azt a hibát kaptam hogy régebbi BIOS mint ami jelenleg fennt van. Találtam megoldást erre is, így vissza tettem az egyik régebbi BIOS-t. De moszt az a hibaüzenetet kapom hogy "Invalid BIOS-file.".
Ha WinFlasht használok akkor is, h BIOS-ból próbálom frissíteni akkor is. Itt elakadtam teljesen.
Ha nincs rá megoldás akkro csak 1 létezik még, hogy szétkell szednem a laptopot, kiforrasztani a BIOS chipet és azt közvetlenül felprogramoznom egy USB-s programozóval egy másik gépről.Ami furcsa számomra az az, hogy ez az eljárás G752-vel pedig hibátlanul működik, de a G751 valamiért nem engedi hogy felülírjam a régi BIOS-t az unlockolt változattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest