Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
Szeretem a jól beváltakat használni igazából.
Tehát nemmind1 hogy mennyire gagyi..egy sima fehér trutyi helyett egy mx akár hozhat jó 4-5 fokot is...
De nemérdemes elszállni árakkal sztem, a mindenkori best buy én úgyérzem most is az mx2 és a 4.
Persze kinek mi...a 4 tényleg rideg nehezen kenhető, de eddig nemokozott csalódást.Abban az árban ami a kis kiszerelést illeti, jobb nemigen van.
Én speciel nem kedvelem a revoltec alumina és spire kenyőanyagait, általában javaslom is hogy ha nem nagy fáradtság, álljanak át mx2-re mert csak jól jöhetnek ki a dologból.
Csak profitálsz abból ha megfelelő a hőközlés a hűtendő felület és a hűtő bordázata között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen hangkártyát vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest