- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Én is úgy tudom hogy maga a korlátozás elve hardveres. Én a Sapphire VGA kártyák dobozából kaptam egy rakat 1GB-os pendrive-ot amik hasonlóan le voltak korlátozva 512MB szabad üres területre úgy hogy a meghajtók között mejelent egy promóciós csak olvasható 512MB-ra formázott meghajtó a pendrive meghajtó betűjele mellett tele driverekkel, demokkal, videokkal, háttérképekkel és csupa haszontalan aktualitását vesztett adattal.
Gondoltam valami mélyformázással lehet róla törölni a partíciót de utánaolvasva sajnos házilagos módszerekkel lehetetlen megcsinálni. Legalább az idegesítő autorunt ki tudtam gyomlálni benne így Windows alatt a csatlakoztatáskor nem indult el a Sapphire propaganda bemutató videoja.
Használtam egy darabig ezeket mint 0,5GB-os pendrive-okat de nem sokra jó az ekkora kapacitás (POST utáni test programok image file-jaira akkoriban még megfelelt), ma már semmire sem lenne elég kvázi használhatatlan. -
Csupii
tag
Szerintem elvethető az ötlet. Már az üzlet célból is.
Teszem fel: van egy microsd, ami 1gb-os. Ezt az 1gb-os chipet megkapjak 300ftert, vagy annyiba kerül előállitani, mind1. Ezt az sd-t utana eladjak 2000ft-ert. Lekorlatoznak egy 1gb-os chipet 521mb-ra, majd eladjak egy ezresert. Kinek eri meg?! (Neked biztos, ha valahogy fel lehetne oldani a lezart teruletet, de ilyen nincs sajnos )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-13500 OEM
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged