Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
800.henrik
üzenetére
Szolok Ne adj a ramnak annyit , nem tudjuk meik tipus, mennyi az a fesz amit elvisel , nem a ram miatt nem tudsz tovább haladni, hacsak nem osztod megfelelően vissza , hogy ne menjen 800 felé , a cpu frekit kell emelni emíg elmegy mivel vcore-t ugy látom nem lehet állítani , ezért anyit tuningolunk amenyit elmegy alapfeszen a proci, vagyis amennyit ad neki a lap.
Szóval vtt-t sem a ref et nem kell emelni , csak a cpu frekit ameddig megy . ram legyen vissza osztva 800, vagy alá . max 2.1v ot adhatsz neki, tesztelj , prime , intel burn linx el , ha nem fagy vagy kékhalál akkor annyi.
De ne a ramot bánsd ő nem tehet semmiről. És mint feljebb is mondtam nem nyersz vele semmit mert nem fogod észre venni ha esetleg sikerűl belőlle kihozni , pár megahertz pluszt, rengeteg fesszel.
Emeld a cpu frekit amig betölt a vin ramot vedd vissza tesztelj. ha megvan megnézheted , hogy mennyit lehet a ramnak állítani esetleg , de szerintem ne babráld hagyd autón az egészet. Ramra értem -
darál0w
Jómunkásember
válasz
800.henrik
üzenetére
milyen beállításokkal nem megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő