- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Helló!
Köszi a tippet, igazából még aznap este megoldódott a probléma, miután szétszedtem a gépet és a biost reseteltem az alaplapon, ezután újra állítottam és azóta szuperül működik. Lehet hogy beragadt valami a bios frissítés után. Amit említettél beállítást "over temp protection" nem találtam meg. Viszont abban még kérnék segítséget hogy miket érdemes át állítani ebben a biosban? Processzorom elég gyors azt nem akarnám tuningolni,viszont esetleg a memória időzítésen ha lehetne picit még javítani nem lenne rossz, de legfőképp az alaplapi videókártya érdekelne hogy azt lehetséges e valamilyen módon húzatni? Meg vannak itt olyan hogy network stack driver stb, ami számomra érthetetlen mit jelentenek. Szeretném megfelelően beállítani az UEFI biosom. Akár egy komlett magyar leírás is megfelelő lenne, ha valaki esetleg meg tud dobni egy linkkel, ami részletesen leírja mit és hogy érdemes beállítani. A legtöbb ilyen beállítás amit néztem a neten, csak részleteket ragad ki a bios beállítási lehetőségei közül. Tehát komplett átfogó beállítási segédletet nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged