- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
enemy107 #40374 üzenetére
A proci most már tuti fsb wallos, ugyanúgy vége van 520 körül itt is, meg az X48ba is ott volt vége. Meg persze órajelben is a vége fele van, de az fsb wall előbb megfogja. Talán validra egy 4.7 GHz összejönne, benchre meg fel tudom majd tenni 4.5-re. De 24/7 ez a 4 GHz mehet csak.
Amúgy 1.32V-on van most, most lett stabil, mert előtte fél óra net után kifagyott. Gondoltam, hogy más lapba más feszt fog kérni, meg itt nincs Loadline Calibration se. Prime stabilnak valószínű még kérni fog kicsit, de az 1.36V viden belül marad szóval egész jó. De azért nem kiemelkedő, meg még talán átlagon alulinak is mondható.
Ha régen 1.47 körül kért a 4.5 GHz-hez akkor most majd 1.52-vel fog majd csak lemenni a bench? Az úgy mondjuk elég cudar, bár azt a negyed órát kibírja, de azt már csak vízzel próbálom ki, vagy meglátom milyen léget sikerül eszkábálni.Amúgy milyen értékekre volnátok kíváncsiak? Én Winrar, Cine, meg Aida memória sebességtesztet szoktam csak. Esetleg érdemes az Aida teljes sebességteszt, meg a SuperPI meg ilyenek? Sose mértem még ezekkel. Vagy 3Dmark? És abból melyik évet kell tolni? Mert mindegyik más pontszámot ad ha jól rémlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged