- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
válasz
atika88 #39671 üzenetére
Sebbenzin és fültisztító pálcika teljesen megfelel a feladatra.
De az új pasztát ne kend el! Talán az X a legjobb forma neki ami jól elterül és légbuborék mentes lesz. /Mondjuk én még a sarkokat pöttyöztem is kicsit/ [link] Én is MX4-et használtam a Loki-hoz, azzal a hozzá adott kencével nem mertem.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
atika88 #39671 üzenetére
Vagy riholod alkohollal kézgörcsig (de megfelel az is), vagy veszel kétkomponensű eltávolító/tisztító folyadékot. Utóbbi nem olcsó (relatíve persze), de legalább 30 pucolásra elég lesz.
Nekem ezvan és igen jó. Az illata is
(#39670) zsizsef @ én MX4-et használok, az az újabb típus és igen jó teszteredményei vannak. A másikat csak hallomásból ismerem és dícséri a nép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest