Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krygos

csendes tag

válasz qdak #37772 üzenetére

Nah szóval azzal a módszerrel amit te mondtál, a proci 3GHz-n de amikor elkezdtem tesztelni egy ki idő után a program valami hibát észlelt és a 2. magom leállította a tesztet.

RetepNyaraB hozzászólása alapján mindent beállítottam, majd az FSB-t beállítottam 200-ról 215-re. (tudom hogy azt írta hogy 5-10 lépésenként mennyek, de gondoltam kezdetnek nem lehet ebből baj.)
    A gép elindult, elindítom a teszt majd olyan 57-58 foknál elkezdett a kép ilyen egyre erősödő éles hangot kiadni.
    Nem tudtam mi lehetett ezért gyorsan leállítottam a tesztet.
    Gondoltam akkor kezdjünk kisebbel, beállítom az FSB-t 205-re, a gép elsőre nem indul , majd automatikusan vissza tette magát 200-ra. Na mondom akkor már csak azért is beállítom 210-re. A gép elindul majd amikor elindítottam a tesztet lefagyott a gép.
    Még annyi hogy a legelső esetben egyáltalán nem sípolt a gép.

Nagyon örülnék annak ha valaki elmondaná, hogy melyik esetben mi mért történt.(ha egyáltalán ennyi infóból ezt meg lehet mondani)
    Igazából lineárisnak gondoltam a dolgok, tehát ha 3GHz- ment a gép és csak a tesztre dobott egy hibát, akkor gondoltam hogy olyan 2,5GHz-ig nem lehet probléma a másik módszerrel.

Remélem tudtok segíteni mert eléggé jól jönne ha nem kéne új procit vennem a jobb órajelért.

Új hozzászólás Aktív témák