- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krygos
csendes tag
Nah szóval azzal a módszerrel amit te mondtál, a proci 3GHz-n de amikor elkezdtem tesztelni egy ki idő után a program valami hibát észlelt és a 2. magom leállította a tesztet.
RetepNyaraB hozzászólása alapján mindent beállítottam, majd az FSB-t beállítottam 200-ról 215-re. (tudom hogy azt írta hogy 5-10 lépésenként mennyek, de gondoltam kezdetnek nem lehet ebből baj.)
A gép elindult, elindítom a teszt majd olyan 57-58 foknál elkezdett a kép ilyen egyre erősödő éles hangot kiadni.
Nem tudtam mi lehetett ezért gyorsan leállítottam a tesztet.
Gondoltam akkor kezdjünk kisebbel, beállítom az FSB-t 205-re, a gép elsőre nem indul , majd automatikusan vissza tette magát 200-ra. Na mondom akkor már csak azért is beállítom 210-re. A gép elindul majd amikor elindítottam a tesztet lefagyott a gép.
Még annyi hogy a legelső esetben egyáltalán nem sípolt a gép.Nagyon örülnék annak ha valaki elmondaná, hogy melyik esetben mi mért történt.(ha egyáltalán ennyi infóból ezt meg lehet mondani)
Igazából lineárisnak gondoltam a dolgok, tehát ha 3GHz- ment a gép és csak a tesztre dobott egy hibát, akkor gondoltam hogy olyan 2,5GHz-ig nem lehet probléma a másik módszerrel.Remélem tudtok segíteni mert eléggé jól jönne ha nem kéne új procit vennem a jobb órajelért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AliExpress tapasztalatok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest