- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krygos
csendes tag
Nah szóval azzal a módszerrel amit te mondtál, a proci 3GHz-n de amikor elkezdtem tesztelni egy ki idő után a program valami hibát észlelt és a 2. magom leállította a tesztet.
RetepNyaraB hozzászólása alapján mindent beállítottam, majd az FSB-t beállítottam 200-ról 215-re. (tudom hogy azt írta hogy 5-10 lépésenként mennyek, de gondoltam kezdetnek nem lehet ebből baj.)
A gép elindult, elindítom a teszt majd olyan 57-58 foknál elkezdett a kép ilyen egyre erősödő éles hangot kiadni.
Nem tudtam mi lehetett ezért gyorsan leállítottam a tesztet.
Gondoltam akkor kezdjünk kisebbel, beállítom az FSB-t 205-re, a gép elsőre nem indul , majd automatikusan vissza tette magát 200-ra. Na mondom akkor már csak azért is beállítom 210-re. A gép elindul majd amikor elindítottam a tesztet lefagyott a gép.
Még annyi hogy a legelső esetben egyáltalán nem sípolt a gép.Nagyon örülnék annak ha valaki elmondaná, hogy melyik esetben mi mért történt.(ha egyáltalán ennyi infóból ezt meg lehet mondani)
Igazából lineárisnak gondoltam a dolgok, tehát ha 3GHz- ment a gép és csak a tesztre dobott egy hibát, akkor gondoltam hogy olyan 2,5GHz-ig nem lehet probléma a másik módszerrel.Remélem tudtok segíteni mert eléggé jól jönne ha nem kéne új procit vennem a jobb órajelért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest