Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
Valóban. Bár én konkrétan arra a dologra gondoltam, hogy nem egy gombócban vitték fel a pasztát, hanem szétkenték a hűtő talpán, így annak alapból kb 70%-át fedte be. Csak mert sokan ezen is vitáznak hogy szét kell kenni egy vékony rétegben vs. csak egy kis csöppnyit középre, és majd a hűtő széttolja maga alatt (az Egyetem hardveres rendszergazdája utóbbit ajánlotta tavaly, mert így nem maradnak alatta légbuborékok).
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Valóban. Bár én konkrétan arra a dologra gondoltam, hogy nem egy gombócban vitték fel a pasztát, hanem szétkenték a hűtő talpán, így annak alapból kb 70%-át fedte be. Csak mert sokan ezen is vitáznak hogy szét kell kenni egy vékony rétegben vs. csak egy kis csöppnyit középre, és majd a hűtő széttolja maga alatt (az Egyetem hardveres rendszergazdája utóbbit ajánlotta tavaly, mert így nem maradnak alatta légbuborékok).