Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
válasz
Xmodule
üzenetére
Köszi a választ. Igen úgylátszik mi a vagyunk a két véglet ilyen szempontból
. Akkor nemkizárt, hogy ez egy örök eldöntetlen vita vagy inkább kérdés marad, mert mindenhol ezt a két módszert láttam eddig
. Lehet hogy nem is érdemes túlmisztifikálni a dolgot
. Most így elgondolva, mikor megvettem az Arctic hűtőmet, azon eleve egy nagyobb négyzet alakú részen volt felpasztázva. Ők meg azért csak tudják hogy hogyan kell. Lehet hogy csinálok egy tesztet majd erről valamikor, ha nem leszek lusta. Bár biztos csináltak már valahol, csak rá kéne keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. Akkor nemkizárt, hogy ez egy örök eldöntetlen vita vagy inkább kérdés marad, mert mindenhol ezt a két módszert láttam eddig
. Most így elgondolva, mikor megvettem az Arctic hűtőmet, azon eleve egy nagyobb négyzet alakú részen volt felpasztázva. Ők meg azért csak tudják hogy hogyan kell. Lehet hogy csinálok egy tesztet majd erről valamikor, ha nem leszek lusta. Bár biztos csináltak már valahol, csak rá kéne keresni.