Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
válasz
Xmodule
üzenetére
Köszi a választ. Igen úgylátszik mi a vagyunk a két véglet ilyen szempontból
. Akkor nemkizárt, hogy ez egy örök eldöntetlen vita vagy inkább kérdés marad, mert mindenhol ezt a két módszert láttam eddig
. Lehet hogy nem is érdemes túlmisztifikálni a dolgot
. Most így elgondolva, mikor megvettem az Arctic hűtőmet, azon eleve egy nagyobb négyzet alakú részen volt felpasztázva. Ők meg azért csak tudják hogy hogyan kell. Lehet hogy csinálok egy tesztet majd erről valamikor, ha nem leszek lusta. Bár biztos csináltak már valahol, csak rá kéne keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Akkor nemkizárt, hogy ez egy örök eldöntetlen vita vagy inkább kérdés marad, mert mindenhol ezt a két módszert láttam eddig
. Most így elgondolva, mikor megvettem az Arctic hűtőmet, azon eleve egy nagyobb négyzet alakú részen volt felpasztázva. Ők meg azért csak tudják hogy hogyan kell. Lehet hogy csinálok egy tesztet majd erről valamikor, ha nem leszek lusta. Bár biztos csináltak már valahol, csak rá kéne keresni.