Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
darál0w
üzenetére
Helló!
Sokadik napja "nyúzom" a gépet emelt frekin (7750BE 205×15). C1E kikapcsolva (ez volt a kavarós), Cool'n'Quiet szépen dolgozik, CPU szorzó feleződik, ha nincs dolga.
Hőmérséklet még Prime alatt is alacsony, ~40°C körül (Ez azért durva, mert a GPU core 40-42°C, húzás nélkül).A BIOS-ban az auto voltage-t kikapcsoltam (mert auto-n emelte azt hiszem), és a CPU-t is alapfeszen pörgetem.
A kérdésem az, hogy mi az a fesz, hőfok és szorzó ami még normális, és nem fogja hazavágni, vagy erősen redukálni a CPU életét?
Mert a neten láttam, hogy húzzák, mint a fene (15,5-16×200-210), de azért más a pár órás Prime és a folyamatos használat szerintem. Erről mi a véleményed? Egyáltalán mikor nevezhető stabilnak a tuning? ~2-3 óra Prime teszt hibátlanul már jó?
A másik része a dolognak, hogy HD4770 VGA mellett meddig van értelme a CPU húzásának? Hiszen átlag hasnálat közben talán a boot sebességét és a nagy flash játékok sebességét (bár ennél inkább a sok FF plugin volt a lassító tényező, mint kiderült) leszámítva nincs látványos gyorsulás...
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Raspberry Pi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest