- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
mivel a nem ajánlott tápok között van, nem mernék vele tuningolni...nem tudom mit bírhat. de van tápos topik. ott érdeklődj, sőt még ajánlanak neked egy másikat is
SLI ben nekem volt egyszer 6600GT. egy gártotol. ugy ment. de ennek is van topik
akik benne vannak biztosan tudják.és igen, vszínű hogy javulna a teljesítmény, mivel a procid jelenlegi állapotában nem hajtja meg még azt a VGAt sem.
-
rvn_10
senior tag
Tudnál, de nem biztonáságos, lehet h lefő vele a rendszer, SLI hez meg az a táp "életveszélyes", meg a procid is kevés ahhoz szal az SLI-t szerintem felejtsd el. A giga lap elég jó nekem is olyan van, nincs vele problémám. Ha most mediumon akad akkor slibe se fog menni neked highon- mert proci limited van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest