- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
mivel a nem ajánlott tápok között van, nem mernék vele tuningolni...nem tudom mit bírhat. de van tápos topik. ott érdeklődj, sőt még ajánlanak neked egy másikat is
SLI ben nekem volt egyszer 6600GT. egy gártotol. ugy ment. de ennek is van topik
akik benne vannak biztosan tudják.és igen, vszínű hogy javulna a teljesítmény, mivel a procid jelenlegi állapotában nem hajtja meg még azt a VGAt sem.
-
rvn_10
senior tag
Tudnál, de nem biztonáságos, lehet h lefő vele a rendszer, SLI hez meg az a táp "életveszélyes", meg a procid is kevés ahhoz szal az SLI-t szerintem felejtsd el. A giga lap elég jó nekem is olyan van, nincs vele problémám. Ha most mediumon akad akkor slibe se fog menni neked highon- mert proci limited van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Bundle topik
- Háztartási gépek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest