Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
#78454656 #12884 üzenetére
Na belenéztem köszönöm kéne csinálj egy cpu_z képet lássam mennyi a vid-je a procinak meg nem ártana Így alapon terhelni valamivel egy 10-15 percig (prime,Everest , intel burn) és megnézni a hőfokokat hogy alakulnak (core temp)????
Nos kezdjük az elején eggyenlőre feszt nem emelünk csak az fsb-t megnézzük meddig megy el fesz emelés nélkül, Közbe valahonnan nekem is informálódnom kell mennyit lehet adni azz fsb feszre és az mch-nak de eggyenlőre minden legyen majd normal ra rakva.
Robust graphics booster (auto)
Cpu Clock ratio (7)Cpu Host Clock Control (enabled)
Cpu host frequency(Mhz) ezt kezd majd el emelni finoman amig megy fesz nélkül mondjuk az elején 20 később amikor már nem akar menni 5 mhz-es lépésekbenPci Express Frequency(Mhz) (fix100-ra)
C.I.A.2 (disabled)
System Memory Multiplier(SPD) (ne hagyd auton allísd Úgy hogy a ram mindíg a legkisebb MHZ-en üzemeljen) majd esetleg a későbbiekben hozzáigazítjuk a ha szükségesNos eggyenlőre nem emeljük a feszt semminek csak normal -on megyünk amíg megy a ramot viszont állísd be 2.1v-ra s akkor azzal ninccs gond.
Amikor már nem megy mondjuk a rendszer feljebb akkor majd elkezdünk emelgetni egy kis feszt ennek annak.System Voltage Control (Manual)
DDr2 Overvoltage Control (itt állísd be a ramodnak való feszt de szerintem olyan 2.1v körül elmegy)
pci-e Overvoltage Control (Normal)
Fsb Overvoltage control (Normal de szerintem olyan 1.2-1.4v -ig játszhatsz vele jó lenne tudn mi a normál érték)
Mch Overvoltage Control Ua mint a feljebb)
Cpu Voltage Control max 1.36vcsináld ha nem értessz valamit kérdezz
proci stabilitást prime al nézzük large fft vagy blend a legfelső kalap kakit nem ér
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- trek81 károsultjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Wise (ex-TransferWise)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest