- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
#78454656 #12884 üzenetére
Na belenéztem köszönöm kéne csinálj egy cpu_z képet lássam mennyi a vid-je a procinak meg nem ártana Így alapon terhelni valamivel egy 10-15 percig (prime,Everest , intel burn) és megnézni a hőfokokat hogy alakulnak (core temp)????
Nos kezdjük az elején eggyenlőre feszt nem emelünk csak az fsb-t megnézzük meddig megy el fesz emelés nélkül, Közbe valahonnan nekem is informálódnom kell mennyit lehet adni azz fsb feszre és az mch-nak de eggyenlőre minden legyen majd normal ra rakva.
Robust graphics booster (auto)
Cpu Clock ratio (7)Cpu Host Clock Control (enabled)
Cpu host frequency(Mhz) ezt kezd majd el emelni finoman amig megy fesz nélkül mondjuk az elején 20 később amikor már nem akar menni 5 mhz-es lépésekbenPci Express Frequency(Mhz) (fix100-ra)
C.I.A.2 (disabled)
System Memory Multiplier(SPD) (ne hagyd auton allísd Úgy hogy a ram mindíg a legkisebb MHZ-en üzemeljen) majd esetleg a későbbiekben hozzáigazítjuk a ha szükségesNos eggyenlőre nem emeljük a feszt semminek csak normal -on megyünk amíg megy a ramot viszont állísd be 2.1v-ra s akkor azzal ninccs gond.
Amikor már nem megy mondjuk a rendszer feljebb akkor majd elkezdünk emelgetni egy kis feszt ennek annak.System Voltage Control (Manual)
DDr2 Overvoltage Control (itt állísd be a ramodnak való feszt de szerintem olyan 2.1v körül elmegy)
pci-e Overvoltage Control (Normal)
Fsb Overvoltage control (Normal de szerintem olyan 1.2-1.4v -ig játszhatsz vele jó lenne tudn mi a normál érték)
Mch Overvoltage Control Ua mint a feljebb)
Cpu Voltage Control max 1.36vcsináld ha nem értessz valamit kérdezz
proci stabilitást prime al nézzük large fft vagy blend a legfelső kalap kakit nem ér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Ryzen 3 3200G processzor
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600G 4,4GHz 19MB 65W AM4 Integrált Radeon Graphics 1 év gari
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged