- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
justil
csendes tag
válasz
scream #12431 üzenetére
nem is az, hogy nem elég, csak érdekel a tuning, szeretném megtanulni a csínját-bínját.
amúgy pl ps2 emuhoz nem elég, az csak 2 magot kezel és a 3Ghz egy kicsit kevés tud lenni neki olykor. persze tudom, vegyek ps2-tde az nem ugyanaz a feeling, hehe.
amúgy a biosban ilyen RAM multipliert nem találtam, csak annyit hogy lehet a RAM frekijét is állítgatni fel-le, de ugye nem egyesével hanem gondolom pont ezt a szorzót változtatja, és aszerint változik a freki is, csak hajnalban néztem, és nem volt kedvem számolgatni.
most 3,2 Ghz-en ketyeg a cpu, alapfeszen, a RAM meg 592Mhz, azaz 1184Mhz a gyári 1333 helyett...(FSB
RAM - 3:5)
amúgy feszt még ugye nem bántottam, de a Q9650-nél meddig lehet biztonságosan elmenni? és gondolom egyszerre ilyen 0,1V-okat érdemes csak adni rá, ugye
szerk.: de tervezem amúgy, hogy veszek vmi normális RAM-ot a fos kingston helyett, meg esetleg deszkát is cserélnék, csak hát a 775-ös socket nemsokára kukázva lesz. De végülis most még megérné...ha veszek alá egy jó alaplapot meg jó memóriát, akkor a cucc még évekig elég erős lesz, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest