- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
CSiMi_ #11511 üzenetére
ram hőjét kézzel, eddig 1-2 olyan modulról hallottam amiben már van hőszenzor
innentőm ömlesztve ahogy emlékszek a kérdésekre (3 vodkakör után, szorri):
szóval, 45nm-es procikat prime-val rédemes, 65nm-eseket orthossal.
ajánlott max. proci hőfok változó, proci válogatja, régiekben amiben még pl nincs védelem, ott halálig melegedik akár, maiak már akár biosból vezérelhetőek hogy hány fopknál is állítsa le inkább a gépet, az én e6300-am 65 fok alatt szeretett maradni, e felett már bekapcsolt a throttling, ami doibálta az órajeleket, és így az orthos eldobta a terheléses tesztet hibával.
vTT kikell tesztelni, adsz neki kicsit és azonos vcore feszen próbálod még fsb-ben húzni, ha megy még akkor jót tesz neki a vtt plusz, ha nem akkor tökmindegy, bár sztem neked jólesz fixen az 1.1 legalább nem kell a refekkel babrálnod
ha prime blend tesztel terheled a ramokat, akkor ja, kékhalál, vagy hiba, és akkor emeled még a feszt ameddig csöndbe nem megy hiba nélkül 1-2 órát a prime blend
proci hőfokra, ha pl leterheled orthossal, prime val, akkor lesz egy képed a 100%-os load hőfokról, a játék közben is ekörül lehet kábé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest