- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
Kartács #11507 üzenetére
Azt azért megjegyezném, hogy a procid nem 90 nm-es, így nem biztos, hogy léghűtés mellett kellene neki 1,55 V-ot adni. Főleg amikor amúgy is melegedési problémáid vannak. Egyébként a gyári hűtővel nézted már? Igaz, hogy nekem Athlon-II 620-as van gyári hűtővel, de Prime alatt sem megy fel 57° fölé. Játékok alatt olyan 40-43°, csak a Dirt és a FlatOut UC izzasztja meg jobban, egészen 47°-ig.
A másik dolog, hogy amennyiben nem stabil, vagy még mindíg melegszik, akkor inkább járasd alapórajelen. Szerintem nincs olyan nagy különbség a 3,4 és a 3,8 GHz közt. Igaz, jobb ha nem szólok, hisz 3,7 GHz-en járatom a sajátomat.
Egy kérdés: Milyen táp van a gépben? Mert azért ehhez már kell valami minőségi darab. Csak a fagyások miatt kérdeztem, mert lehet, hogy azért nem bírja 3,8 GHz-en, mert kifogy a szuflából. Milyen videókártya van mellette?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest