Hirdetés
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
Kartács
üzenetére
Azt azért megjegyezném, hogy a procid nem 90 nm-es, így nem biztos, hogy léghűtés mellett kellene neki 1,55 V-ot adni. Főleg amikor amúgy is melegedési problémáid vannak. Egyébként a gyári hűtővel nézted már? Igaz, hogy nekem Athlon-II 620-as van gyári hűtővel, de Prime alatt sem megy fel 57° fölé. Játékok alatt olyan 40-43°, csak a Dirt és a FlatOut UC izzasztja meg jobban, egészen 47°-ig.

A másik dolog, hogy amennyiben nem stabil, vagy még mindíg melegszik, akkor inkább járasd alapórajelen. Szerintem nincs olyan nagy különbség a 3,4 és a 3,8 GHz közt. Igaz, jobb ha nem szólok, hisz 3,7 GHz-en járatom a sajátomat.

Egy kérdés: Milyen táp van a gépben? Mert azért ehhez már kell valami minőségi darab. Csak a fagyások miatt kérdeztem, mert lehet, hogy azért nem bírja 3,8 GHz-en, mert kifogy a szuflából. Milyen videókártya van mellette?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Byintek Love U14 Projektor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest