- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSiMi_
tag
Nekem most jel pill így megy.
CPU_VCORE: 1.275v
MCH_CORE: 1.16v
DRAM_VCORE: 2.2v
FSB: 420 (x9 = 3,78Ghz)
SPD: 2,66D (1120Mhz)
a vtt fesz, az mi a rák, olyat nem találtam!-Itt már csak az a kérdés merölt föl, hogy mondtad, hogy nem a Prime alatt kell ET6-tal lelépkedni? De akkor hogyan? Ki-kell mindíg lőni a primet? (Mert ha igen akkor eddig nagyon nem így tettem :S)
-Ha a RAM feszt állítanám be, akkor azt hogyan kell? Az is prime? Csak mert szerintem az nem a ramot terheli.
-Szerintem ha "AUTO"-n hagyod az SPD-hez rendelt szorzót(FSB) nem állít semmit ez az x.xxA, C, D.... stb. Metr ha NEM auto-ra rakod, akkor számít, mert akkor nem az FSB-t szorozza meg! tehát ilyen szabvány szorzók, ha nem akarsz az FSB-m állítani.
Csak egy példa. Kivettem az AUTO-t akkor volt asszem 370 az FSB- de betettem 2.66D-re és betette 1064-re nem pedig 984...
Tehát SZERINTEM nem vagyok szakértő de ha az FSB-hez rendeled az SPD-t akkor totál mindegy hogy A, vagy éppen D.
Új hozzászólás Aktív témák
- Doctor Who (2005)
- Milyen videókártyát?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest