- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz
localhost #49 üzenetére
Értem.
Akor itt van egy pár himi-humi, hogy a te szavaiddal éljek.
http://www.parfumcenter.hu/
http://www.parfum.hu/
http://www.parfummania.hu/
Mindháromtól rendeltem már és semmi gondom nem volt egyikkel sem. -
localhost
Közösségépítő
Persze, hogy nem emlékszem, mert egyszeri eset volt a vásárlás (kb 5-8 mellékutcába tévedéssel) és akkor rájöttem, hogy az ilyen himi-humi parfümáruházak (most nevetek!) általában egy lakótelepi mosókonyhában létező gyesen levő anyuka mellékjövedelmei, ultrawebes, extrás weboldalakkal, annak minden átkával.
-
Vandit.
addikt
-
RedWing
aktív tag
Páran már említették a Blahánál lévő helyet. Én is ajánlanám!
Meki oldalán, a Rákóczi út sarkánál, pontosan a 4-6 vili megállójának zebrájánál (valami kifőzde mellett). Minden ami drogéria és nagyon olcsó!
Évek óta csak ott veszek parfümöket. Minden eredeti és mindig van 1-2- tucat, ami még jobban le van akciózva!
Pontos árat most hirtelen csak egyet tudok: Best of Chevignon 100ml 5.000,- u.e. 50ml asszem 4.000,-. Hatalmas választék, mind női, mind férfi vonalon! -
macikos
addikt
Innen rendelt már valaki: http://www.beautyencounter.com ?
Sok parfüm ritkaság kapható.
-
Fricó
aktív tag
A legolcsóbb parfümök nálam vannak!
http://parfum.uni.hu/ [link] -
runner 125
nagyúr
Biztos sok olcsó parfümös nepper van, de kérdés mennyire eredetiek..
Nehéz kiszűrni, legalábbis nekem. -
bigblade
csendes tag
[link]
Minőségi parfümök elérhető áron!
Az oldal magáért beszél, ismerd meg te is az FM parfümök világát! -
LOTR
addikt
-
nRu3
addikt
Találtam egy jó helyet ahonan másoknak is tudok hozni
-
Dotte
újonc
Sziasztok! GT márkájú parfümöt keresnék, de nem tudok, hogy álljak neki, ugyanis ennél többet nem tudok róla. A férjem használta régen, és most szeretném meglepni vele, de nem tudom, hol kezdjem. Tud valaki segíteni?
-
nRu3
addikt
Tudtok valami jó helyet ahol lehet kapni újabakat is és elfogadható áron?
mert a pár soral lejebb belinkelt helyen ami nekem kell az ott nem szerepel. -
Tütüm
aktív tag
Nekem meg közben sikerült találni,persze boltban sehol...na hol találtam...na hol...Fáy utca!
-
console
aktív tag
Találtam egy parfümös oldalt, és valami kompetenst szeretnék megkérni, ellenorizze le az árakat, mennyire jók (nem igazán tudom, boltban mennyiért megy, amik ott vannak, de szorgalmasan kutatok)
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Tütüm
aktív tag
válasz
Cardinella #19 üzenetére
Na...na...nem hinném hogy van olyan nő akivel jobban járnék mint Vele...
A ferdeszemű nők meg amúgyse tetszenek,ha nem lenne a bnőm akkor se kellene
-
Gergeli
tag
A balhánál van egy bolt, ahol szerintem tök jó áron vannak cumók. Címet nem tudok, de a körúton a mekdobálsz oldalán a Rákóczi - Körút kereszteződés felé. Talána Hot-Pot mellett
-
Relisys
senior tag
válasz
Cardinella #10 üzenetére
ennyi erővel jodzson is megtudja venni
-
tr00p3r
addikt
válasz
Cardinella #10 üzenetére
ez lett volna az én tippem is. nem is értem,h miért nem egyből ott próbálkozik a topiknyitó kollega
-
Relisys
senior tag
Rendelés:
Telefonon : 0620-550-8323
e-mailben: parfumonline@c2.hu
Ha olyan parfümre lenne szükséged, amit nem találsz meg az oldalon, nyugodtan írj, szinte biztos hogy lesz !!!
Személyes találkozás Budapesten :
Előtte e-mail, vagy telefonos egyeztetés szükséges.
Postai utánvétel:
A csomagolási + postaköltség minden esetben 700 Ft.
Bővebben: link -
Tütüm
aktív tag
Naccerű,ez a topic kell nekem!
Szóval bnőm egyik kedvence vmi Lolitta nevű parfüm amit állítólag csak pesten lehet kapni,hallott róla már vki és ha igen hol lehet kapni? Köcce
-
Relisys
senior tag
Clinique Simply Eau de toiltette
30 ml 6000ft
1000ml 11000ft
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
Ha határ mentén laksz (főleg keleti testvéreinkhez közel ) akkor ugorj be egy duty free shop-ba! Én páromnak egy kenzo-t vettem a román határon 5 ruppóval olcsóbban mint itt Szegeden
-
kraftxld
félisten
Én esetleg tudok olcsón szerezni neked, de nem tuti hogy van. Laura biagotti, Boss, Armani ilyenek 100% hogy van, majd körülnézek. Ha esetleg elfelejtkeznék a topicról, pénteken este küldj egy mailt.
-
DM-Fan
nagyúr
Üdv mindenki!
Elcsesztem a téma címétNem tudok ilyen helyet, a kérdés, hogy ti tudtok-e?
Szóval kedvesemnek szeretnék Clinique Simply parfümöt! Tudtok valami helyet, ahol korrekt áron adják ezeket a löttyöket? Mert elég nagy árkülönbségek vannak a parfümériák között! Melyikben érdemes szétnézni szerintetek?
Előre is köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Temu
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest