- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gcsikos
tag
válasz koncsik #71589 üzenetére
Megerősítem vlsz hitelesen. Kéthetesen (77) reumatoid arthritiszem lett, szerencsére automata, gombnyomással induló autóval tudtam kezelésre járni. Fájdalmas kézügyetlenség lett. Életvégig methotrexát, néha medrol, szteroid kúra fellángoláskor. Az autoimmun örökös kísérő sajnos.
-
gcsikos
tag
válasz Maladar #70720 üzenetére
Csak odamentünk. Két opció volt, az egyik a kútvölgyi, a másik, a neten véletlenül talált Bókay gyerekklinika. Kútvölgyiben mondták, h nincs reggelés időpontra, várhatóan januárban lesz, de menjünk ma (kedd), vigyünk szendvicset, mert rengetegen lesznek. Erre elmentúnk késő du a Bókay 24-be, csak a portás volt, ő mondta, hogy a "lányoktól" tudja, ma lehet menni. Kifejezetten mondta, h az orvostól tudja, csak az új moderna lesz. Nekem fontos volt, immunszupreszált vagyok ezért próbálkoztunk annyira. Hihetetlen össze-visszaság van a rendszerben, de a benne lévő emberek, orvosok, asszisztensek elkéoesztően segítőkészek telefonon és személyesen is. A média meg tájékozatlan, rtl hiradó: "csak a Heim Pálban oltanak". Gondolom napról-napra javul a helyzet majd.
-
gcsikos
tag
Köszi, akkor a kitudjamikorésmilyen Moderna. Elég bonyolult és szívességgel járó bécsi Pfizer lehetőséget köszöntem meg most, az immonológusom (autóimmun RA vagyok) dec. 28-án rendel, "beszéljük meg", mondta. Négy (abból kettő kínai) oltásom van, 2022 januárban volt az utolsó ..Két gyenge covidom volt, de ezekből sem kérnék többet . Köszönöm a válaszodat!
-
gcsikos
tag
Amatőr kérdés, tudom: melyik jobb az új variánsok ellen: Moderna (ki tudja mikor lesz itthon) vagy Pfizer booster (ami jött volna, de, mint tudjuk Brüsszel)?
-
gcsikos
tag
Üdv.! Vajon a per, elszámolási vita (?) miatt nem jön az a bizonyos 300 ezer vakcina? Négy már megvan nekem, az utolsó 2022 januári. Autoimmun RA miatt immunszupresszánst szedek, úgyhogy nagyon siettetném azt az egyet a 300 ezerből. Már régóta maszkolok újra, allergodilozok, de mégis... Olasz barátaim Milanóban már szeptemberben megkapták. Vajon Ausztriában szert lehetne-e tenni rá? Tudtok erről valamit?
-
gcsikos
tag
Rusvai doktor tévényilatkozata után (HO-nál és oltópontokon már van) elkezdtem az új Pfizert keresni. A háziorvosoknál nincs, az egyik oltópontról pedig ez jött:
"Jelenleg a Pfizer Comirnaty Omicron/BA1 oltása, valamint Johnson&Johnson Janssen vakcinája áll rendelkezésre oltópontunkon.
A Pfizer legújabb vakcinája még nem elérhető oltópontunkon, pontos beérkezéséről jelenleg hivatalos információnk nincs."
Lehet, hogy Rusvai átköltözött Ausztriába? Tudtok egyebet? -
gcsikos
tag
Ez most ki nem mondott nyájimmunitási kísérlet v adhoc fa...ság?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10224316399772027&id=1665122122 -
gcsikos
tag
-
gcsikos
tag
válasz Csatravi #44552 üzenetére
Minek oda politikusok? A covidot is eszköznek használják. Ráadásul egyikük, a Szerbiában majdnem agyonvert és kitiltott, Kanadából a reptérről hazazavart, tévészékház ostromvezér Toroczkai, oltásellenes kutatócsoportot szervezett egy művégtag tervező "virológus" vezetésével.
-
gcsikos
tag
válasz Dare2Live #43788 üzenetére
A 4.-ről. Mielőbb, mielőbb. Én szinte újjongtam amikor ho hívott márciusban, hogy mivel vén vagyok. Később már nem annyira örültem, csak akkor újra, amikor augusztus elején hívtak Modernáért. Lassan eltelik az a négy hónap, amire a protokoll a 3.-at adná. De nekünk nem üzennek. Vagy két hatástalan kínai utáni mRNS booster tovább véd? De már a "mielőbb" is kérdőjeles, várjuk a Pfizer új változat ellenijét?
-
gcsikos
tag
válasz proradeon #39517 üzenetére
Én és még rengetegen elhittük tavasszal a ho tanácsát, hogy találkozhassunk gyerekeinkkel, unokáinkkal. Alig vártuk, h augusztusban Modernát kapjunk, most meg várjuk a mutáns specifikus nem kínait, negyediknek. De ahogy a The Lancet is kilátásba helyezte, időnként az újabbra is számítani kell, mint ahogyan az infulenza esetében most a Vaxigrip Tetrára "hajtottunk".
[ Szerkesztve ]