Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
realist
őstag
Én ma voltam Bp-en egy kerületi oltási ponton (kb 2 hete regisztráltam). Ezen a helyen a regisztráltakat oltották (kivéve pár jókor beeső időpont nélküli szerencsést), akinek nem volt regisztrációja azt a kerületen belül egy másik oltó pontra küldték (elmondésok szerint itt nem is lett volna elég oltóanyag a regisztráltak mellett). Ezt kb 30an úgy tudták meg, hogy már sorban álltak. Lett is szép kis üvöltözés belőle, a karakteres biztonsági őrök úgy zárkóztak be a rohamozó nyugdíjasok elől.
Azt már szóba sem hozom, hogy egy kb 20nm helyen várakoztunk oltás előtt és után is kb 25en, járvány helyzetben ez szinte ideális.
Mondjuk a dolgozókat sem irigylem, azt a haragot amit pár embertől kapnak. S persze a sok olyan aki azt se tudja mi van, 20 percet voltam bent ez idő alatt 4 emberrel totózott, hogy vajon milyen oltást kaphattak korábban, mert se papírjuk se emlékük nincs róla... -
Drizzt
nagyúr
En a masodiktol mar nem igazan tartok, a masodik dozis utan legalabb egy, de inkabb ketto nagysagrenddel kisebb a verrog eselye. 49 ev alatt eddigi brit jelentesek alapjan 1:1250000 esetben volt. Amugy en is jo szarul voltam az elso utan, en is mondtam az orvosnak, joval kesobb. Amugy is akartam egyeb problemaimrol beszelni vele. Az oltas mellekhatasrol meg azt mondta, hogy elegge kiszamithatatlan, AZ, meg Pfizer utan is szoktak szenvedni a korombeliek, hol az elso, hol a masodik, hol mindketto utan. A Sino utan nem szoktak, de az szerinte se tunik valami hatekonynak.
I am having fun staying poor.
-
Peat;)
veterán
[link] Sajna fizetős cikk, de ennyi is elég amit láthatsz belőle. Súlyos Astra mellékhatásnál talán engedik a Pfizert. Nálam ez a lehetetlen^3-ön kategória hogy politikai haszon helyett én kapjak Pfizert (mert már azt is ajándékozgatják csak gondolom oda ahol nagyon be kell vágódni )
-
Drizzt
nagyúr
De, valamikor linkeltem rola hirt, hogy azert valamennyire kepben vannak es gondolkodnak. Most nem keresem elo a cikket, annak kapcsan kerdeztek valamelyik illetekest, hogy az EMA azt javasolta, hogy akinek 3 hettel az elso utan volt trombocitaszam csokkenese, az ne kapjon masodik kort. Valamelyik EMMI-s figura volt. Nekem mar csak 27 napom van, hogy megszuljek az esetleges dontest. Orulnek neki.
I am having fun staying poor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest