- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz Tigerclaw #60744 üzenetére
Tavaly nyaron siofokon nyaraltam ahol betertem egyik.nap.delutan a helyi legnagyobb abc-be, akkoriban mar nem volt kotelezo maszkhasznalat se. Rengetegen voltak, az egesz boltban, szinte egymasba ertek az emberek. En is megvettem amire szuksegem volt, majd sorba alltam a penztarnal. Jo hosszu sor volt, allt elottam 2 holgy is akik kozul az egyik, 1 ido utan csak megfordult, es azt mondta, hogy menjek mar hatrebb, ne menjek olyan kozel hozza amikor covid van... Kb fel-1 meter koruli tavolsag volt koztunk. En meg megmondtam neki, hogy ha ennyire fel a covidtol, akkor talan nem kellene a legnagyobb csucsforgalomba jonni bevasarolni es nem artana talan vedekezni ellene, es hordani a maszkot. Ezek utan en qrvara letojtam a bajat, sot utanna meg kozelebb is kerultem hozza a penztarnal valo tomegnyomor miatt. Az ilyen inkabb vasaroltasson be maganak szerintem
Mi az az ekezet dragasag??
-
senior tag
Lehet, hogy azért fél nagyon, mert végignézte, ahogy a házastársa/szülője/testvére/... szép lassan megfullad. Vagy azért, mert immunhiányos. Vagy mert immunszupresszánsokat szed. Vagy mert nem oltható (allergia). Vagy valaki olyannal él együtt, aki immunhiányos, vagy immunszupresszánsokat szed, vagy nem oltható. Vagy jövő héten műtik/utazik (már ha tud produkálni egy negatív PCR-t.) Stb. (Amúgy az egészségügyi intézmény/gyógyszertár az a hely, ahol legnagyobb sűrűségben fordulhatnak elő covidosok.)
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
HÁZIGAZDA
azért két éve így nyomtuk mindenhol, kint várakozott a nép. egészségesebb is, szebb is, jobb is, meg kiderül, hogy ki az a kamumacsó papírsz.r, aki nem tud 3 percet a szabadban eltölteni, mert "megfázik"
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- BestBuy topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- RAM topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...