Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Amit leírsz arra sztem van egy jó angol szó. wishfull thinking. Nem tudom jól magyarra fordítani.
De erre vonatkozóan nem írtam semmit. Azt "cáfoltam", hogy "Ha fertőzés, 1-2 heti víg terjesztés után, a 3.héten öli meg, az őt egyáltalán nem zavarja." Amit írtam az nem "most azonnal" dolog. Embereknél ha nagyon komoly az evoluciós nyomás akkor is jópárszáz év.
"most azonnal enyhe tünetekre vált, mert "elemi érdeke"."
Amit írtam az min párszázéves folyamat. Ellenben konteo: Nemrég Vesa dobta be és elmélkedtem vele picit a témában, hogy mi lenne ha jönne vmi új variáns ami kiszorítja a deltát de sokkal kevésbé okoz súlyos tüneteket. -
Ez egy ilyen emocionális, meggyőzhető típus
. Beledumálják a fejébe, hogy márpedig neki izibe ilyen irányba KELL fejlődni, és megy is arra
.
K.rv#a nagy mázlink lenne, ha ez lenne a simatakony-variáns kb 5 szinttel enyhébb kivitelben az előző, igencsak életképes szinthez képest. Nem mellesleg, az igencsak régóta a piacon lévő influenza is be-bedob néha egy izmosabb edisönt, pl a '68-as Hong-Kongi influenza ~4millió halottat számolt a korabeli világ népességéből, arányaiban ez minimum a covid szintje, és sokkal több, mint a korábbi vagy az azóta megszokott éves influenza körök.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest