- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
rgeorge #44815 üzenetére
Ha ez segít, nekem a kisebbik fiam 13 éves, átesett még tavasszal a Brit verzión tünetmentesen, csak egy rutin tesztelésnél derült ki. Antitestszintje pozitív volt. Nem kiemelkedő, de bőven határérték felett. Én erre ráoltattam neki, azóta már 2db Pfizer van benne. Nyilván helyetted nem tudunk itt dönteni, mert minden eset más és nincs is hozzá jogunk. Annyit tudok elmondani, hogy speciel nálunk semmi gond nem volt.
-
válasz
rgeorge #44815 üzenetére
ez egy nehéz kérdés, mert ahogy megyünk lejjebb a korban, úgy (volt) eddig egyre kevésbé veszélyes a vírus maga. viszont, azért okkal hagyták jóvá az oltást a fiatalabb korosztályban is, a matek végső soron sosem hazudik, megéri mindenhol az élő vírus helyett. tehát, ha nem esett volna át, azt mondanám, hogy mindenképp.
átesettként is érdemes oltatni, mert tartósabb védelmet csinál, de:
- nemrég esett át, még azért csak tán védett
- épp most derül ki, hogy mennyire is védenek a szurik az omicron variáns ellenén talán azt tenném, hogy megvárom az újévet, addigra sokkal okosabb leszünk. amúgy is friss volt a fertőzése, érjenek csak az antitestjei. aztán, annak függvényében, hogy mennyire jók a régi szurik az omicron ellen, beoltatnám később.
januárig várni az esetében szerintem egészen minimális kockázat.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest