- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
realist
őstag
Én ma voltam Bp-en egy kerületi oltási ponton (kb 2 hete regisztráltam). Ezen a helyen a regisztráltakat oltották (kivéve pár jókor beeső időpont nélküli szerencsést), akinek nem volt regisztrációja azt a kerületen belül egy másik oltó pontra küldték (elmondésok szerint itt nem is lett volna elég oltóanyag a regisztráltak mellett). Ezt kb 30an úgy tudták meg, hogy már sorban álltak. Lett is szép kis üvöltözés belőle, a karakteres biztonsági őrök úgy zárkóztak be a rohamozó nyugdíjasok elől.
Azt már szóba sem hozom, hogy egy kb 20nm helyen várakoztunk oltás előtt és után is kb 25en, járvány helyzetben ez szinte ideális.
Mondjuk a dolgozókat sem irigylem, azt a haragot amit pár embertől kapnak. S persze a sok olyan aki azt se tudja mi van, 20 percet voltam bent ez idő alatt 4 emberrel totózott, hogy vajon milyen oltást kaphattak korábban, mert se papírjuk se emlékük nincs róla...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- eBay
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest