Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mozso
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ok, csak:
- nem gondolom, hogy túl sok Facebook ismerősöm lenne, nem erre gyúrok :-) (910 van)
- ennek ellenére elég sok ismerős, meglepően (nekem rémisztően hamar) vitte kórházba a 12 évnél fiatalabb gyerekét covid miatt
- volt ebben wuhani és brit (alfa) vírus isÉrtem, hogy publikusan a gyerekek szuperül bírják, de nekem aggasztó az ismerettségi körben mennyi olyan gyerek van, aki elkapta és volt belőle gond.
Persze azóta megtudtam azt is az ismerősöktől:
- nem komoly panasz, ha valaki 6-9 hónapja nem érez szagokat és ízeket (de jó lehet enni így…)
- gyerek trombózis veszély miatti Heim Pál bentlakás nem para, nem tudjuk miért volt, de most megkerüljük a Balcsit bringával 32 fokban
- covid óta a gyerek minden sós ízű kaját kihány az íze miatt, nem gond, most gofrit eszik (meg más cukrosat hónapok óta)Biztos balszerencsés vagyok, hogy annak ellenére látok sok ronda esetet a gyerekeknél, hogy nincs is olyan sok ismerősöm.
Vagy a probléma komolyabb a gyerekeknél, de nem trendi beszélni róla. Szülőként meg is tudom érteni, kevesen mesélik el ismét a rossz dolgokat, mert akkor újra átélik, emlékeznek rá megint. Pedig éppen túljutottak rajta.
Az is lehet, hogy az én ismerőseim hajlandóbbak megosztani rossz híreket, mint amit az átlag ismerős oszt meg és emiatt vannak nálunk többségben a rossz hírek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- bambano: Bambanő háza tája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő