Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70883) mozso válasza Vesa (#70879) üzenetére


mozso
senior tag

Ezt sajnos jól látjátok. Ezért is volt szokatlan a saját / mások betegségének lefolyása és utózmányai (mert sajnos vannak úgy tűnik nálunk is...), illetve a keresztimmunitásos eset a kollégámnál.

Ezt most jól megszívja sok ember, remélem azok is akik "remek" pénzügyi döntéseket hoztak. Illetve "ők" jó ideje nem covidosak, vagyis nem tudunk róla, nem beszélnek róla. Ez azért van, mert a covid "nem kell téma legyen", vagy mert folyamatosan booster oltásozzák magukat titokban ?

Nekem továbbra sem az a gond, hogy nem kaphatok friss oltást ingyen, hanem hogy ha fizetek érte akkor sem kaphatok friss oltást egy láthatóan nem nátha kategóriás cuccra, mert "sok okos" úgy döntött, ahogy !

Flu ellen bezzeg rendelkezésre áll a világ összes cucca szinte ingyen.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.