Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sziasztok.
    Tegnap felvettem a 3. oltást a két orosz vakcina után. Nem lehetett választani, moderna-t kaptam mindenképpen, a doktornő ezt tukmálta rám, holott a recepción azt mondták mindenféle van. Nem volt közvetlenül utána semilyen allergiás reakcióm szerencsére.
    Viszont éjjel furcsa és ilyesztő dolog történt. Elkezdett a mellkasom fájni, nem kaptam levegőt. Gyakorlatilag fuldokolni kezdtem. Fura volt, mert mintha nem is akartam volna venni, a mellkasom nem emlkedett meg. Majd durva hidegrázás következett (viszont talán a rángatózástól, de újra kaptam levegőt). Aztán valamennyi időre elájulhattam, nem tudom mennyi idő lehetett. Amikor magamhoz tértem mozogni sem tudtam, annyi erőm volt, hogy a mellettem lévő infra lázmérővel mérjek egy 40.4 fokos hőmérsékletet. Gondoltam rá, hogy hívjak esetleg mentőt, de amikor nagy nehezen elértem a telefonom, akkor sehogyan sem sikerült az újjlenyomatos feloldással megküzdenem. Most már jobban vagyok, de a mellkasom még fáj és talán a láz hatásaként iszonyatos fejfájásom van.
    Igazából az érdekelne, hogy ez normális a harmadik oltásnál vagy valami gond lehet a háttérben? (A két orosz vakcina is anno levett a lábamról éjjelre, de ilyet nem okozott)
    Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák