Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
LukE
veterán
-
Graphy
aktív tag
ja.. és még négy venti van a házban, és nincsen semmi hangja, csak ugye mindent jól össze kell válogatni. Olyan orkánt csinálnak, hogy a parkettába kellett csavaroznom a gépet, hogy el ne repüljön!! :DD :DD
-
Graphy
aktív tag
humorzsák, de jó
legalább egy kicsit feldobta a topicot...
én vettem egy masszív midiházat, az a jó, hogy az alaplap felett van a táp, nem a proci felett!!! És egy 400W-os tápot, nem valami csúcsszuper, de többre most nem futotta, és a tápban a ventit kicseréltem egy coolermaster ventire a daf82-re, amiben van termisztor. Nagyon halk lett, és 15 ezerből megúsztam.
:) -
MasOyama
őstag
LuKe: köszi szépen. Tudsz nekem adni egy angol vagy magyar címet, ahol meg tudom nézni azt, hogy melyik táp vagy esetleg táppal együtt a ház milyen hangos?
Jó lenne ha 30 dB - nél nem lenne hangosabb. Ha pár ezerrel drágább az se számít. -
LukE
veterán
Ja, meg nem teljesen mind1, hogy a ház csökkenti a rezonanciákat, vagy saját maga is zörög-csörög. Masszív felépítés, és talán kevesebb zaj jut ki.
-
LukE
veterán
nem.
1: táp felépítése. pl. Feel-V tápja folyamatosan meleg levegőt fújt ki, Csere csíftekre, az hűvödebb volt, és a venti kevesebb RPMen dolgozott. Pedig Feel tápja 400w-os, ez a csíftek meg 300.
2: fordulatszám szabályozás.
3: rendes ventirács vagy a táp dobozából van kisajtolva a ventillátor előtti szar.
4: vízhűtéses táp:DDD -
Hold
őstag
Mitől lenne egy ház hangos ?
-
LukE
veterán
lehetőség1: veszel valami szimpatikus házat táp nélkül, aztán hozzá valami jó(ATNG, Chieftech, Azona, Enermax, Seasonic) tápot, azok általában csöndben vannak. Bár Chieftech ford. szabályzós táp 1800Rpm körül már hangos.
lehetőség2: Talán belefér egy teljes Chieftech midi ház, talán kicsit több. De az elég jó. Kicsivel olcsóbbak de nem rosszabbak az Azonák, DTK, meg amit még kifelejtettem.
kiegészítés: meg kell 1 kicsit barkácsolni a tápot, meg valahogy zajszigetelni, és akkor csendben lessz.
kieg2: Coolink H1T hűtőt is asszem 35db-re írja gyártó, de szerintem az hangos, szóval hallgasd meg tápot! -
MasOyama
őstag
Szoval szükségem lenne egy halk házra, azaz tápra, max 35dB-ig, az ára ha lehet ne legyen több nettó 30nál. Köszi
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Windows 11
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Eladó Modding tápkábelek!
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest