Hirdetés
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
szobitom
csendes tag
Van még olyan tubákozó, aki olvassa ezt a fórumot?
-
woodooka
újonc
Sziasztok!
Sok snuffos/tubákos/burnótos fórumban olvastam, hogy eddig sem lehett sok helyen kapni snuffot, a Nemzeti Dohányboltok megszületése után meg pláne kevés helyen lehet. Egy tuti hely van ahol biztos lehet kapni 1102 Budapest, Kőbánya, Kőrösi Csoma sétány 18-20. Gletscher Prise 450, Löwen Prise 550 ezeket tudom mennyik mert ezeket veszem. Ha meg azt szeretnétek, hogy lehessen ott kapni ami közel van hozzátok, mondjátok meg hogy rendleljene a TTI Kft-s termékete hozó beszállítóktól, mert Mo.-n azok forgalmazzák. Pacsi
-
karandip
tag
csao!
Vettem egy ozona-t és miután felszívom, nem folyik se az orrom, se nem tüsszögök! nem lesz bajom hogy nem jön ki normálisan? A haverok mindig akkorákat trombitának. Am. kezdő vagyok. -
Dawid94
csendes tag
Sziasztok!
Az itthon is könnyen beszerezhető tubákok közül ismertek olyat amelyik vagy teljesen natúr, aroma mentes, vagy legalább nincs menthol tartalma? A pöschl -nek az oldalán láttam az ánizsos löwen priset, az ánizsnak mint fűszernek nagyon szeretem az illatát, ilyet vennék is de nem tudom hogy van e benne mentol, a kettőt valahogy nem tudom elképzelni egymás mellett, bár a leírás azt írja hogy "friss és feltűnő aromával". Aki próbálta már írja le milyen
Köszi -
Isn't it?
csendes tag
Lotzbecks-et tolok mostanában, (olyat amit 1 éve valaki eladásra kínált éppen), és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Nem erős, nem gyenge pont jó, és végre nem ilyen mentolos szutyok, hanem valódi dohány zamatú -
Vilivia
újonc
Toque-t már próbált valaki? Nekem nagy csalódás volt.
-
Vilivia
újonc
Két hónapja tubákolok. Sokkal egészségesebb mint a cigi. A Pöschl termékek kiválóak kezdőknek, viszont kezdem az indiai tubákokat nagyon megkedvelni, a nagyobb nikotin mennyiség és a tovább tartó aroma miatt. Az afrikai termékek pedig egészen erősnek mondhatóak.
-
xlife11
senior tag
Eléggé kihalt a téma, senki sem tubákol már?
-
KressHU
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- Riasztó topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új, dobozos, temus laptop állvány ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest