- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
szobitom
csendes tag
Van még olyan tubákozó, aki olvassa ezt a fórumot?
-
woodooka
újonc
Sziasztok!
Sok snuffos/tubákos/burnótos fórumban olvastam, hogy eddig sem lehett sok helyen kapni snuffot, a Nemzeti Dohányboltok megszületése után meg pláne kevés helyen lehet. Egy tuti hely van ahol biztos lehet kapni 1102 Budapest, Kőbánya, Kőrösi Csoma sétány 18-20. Gletscher Prise 450, Löwen Prise 550 ezeket tudom mennyik mert ezeket veszem. Ha meg azt szeretnétek, hogy lehessen ott kapni ami közel van hozzátok, mondjátok meg hogy rendleljene a TTI Kft-s termékete hozó beszállítóktól, mert Mo.-n azok forgalmazzák. Pacsi
-
karandip
tag
csao!
Vettem egy ozona-t és miután felszívom, nem folyik se az orrom, se nem tüsszögök! nem lesz bajom hogy nem jön ki normálisan? A haverok mindig akkorákat trombitának. Am. kezdő vagyok. -
Dawid94
csendes tag
Sziasztok!
Az itthon is könnyen beszerezhető tubákok közül ismertek olyat amelyik vagy teljesen natúr, aroma mentes, vagy legalább nincs menthol tartalma? A pöschl -nek az oldalán láttam az ánizsos löwen priset, az ánizsnak mint fűszernek nagyon szeretem az illatát, ilyet vennék is de nem tudom hogy van e benne mentol, a kettőt valahogy nem tudom elképzelni egymás mellett, bár a leírás azt írja hogy "friss és feltűnő aromával". Aki próbálta már írja le milyen
Köszi -
Isn't it?
csendes tag
Lotzbecks-et tolok mostanában, (olyat amit 1 éve valaki eladásra kínált éppen), és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Nem erős, nem gyenge pont jó, és végre nem ilyen mentolos szutyok, hanem valódi dohány zamatú -
Vilivia
újonc
Toque-t már próbált valaki? Nekem nagy csalódás volt.
-
Vilivia
újonc
Két hónapja tubákolok. Sokkal egészségesebb mint a cigi. A Pöschl termékek kiválóak kezdőknek, viszont kezdem az indiai tubákokat nagyon megkedvelni, a nagyobb nikotin mennyiség és a tovább tartó aroma miatt. Az afrikai termékek pedig egészen erősnek mondhatóak.
-
xlife11
senior tag
Eléggé kihalt a téma, senki sem tubákol már?
-
KressHU
csendes tag
-
törölt tag
Na, én is beléptem a tubákolók körébe!
Ma vettem egy Ozona Cherry Snuff-ot, (snüff-nek kell ejteni?) és így elsőre érdekes volt. Láttam a boltban még a fentebb említett Gletscher Prise-t is, de 800Ft-ot nem akartam valamiért kidobni amiről eddig fogalmam nem volt hogy milyen. Úgyhogy ez lett a maga 500Ft-os árával.
Ahogy kipróbáltam egyből bekönnyezett a szemem, és a mentolos-cseresznyés aroma ellepte a légutaimat. De jó, tetszik.
Szép barnát lehet utána turházni.
Amúgy mennyi lehet a nikotintartalma? Gondolom nagyon elenyésző, de úgy mégis.
-
Nus
tag
Látom nem valami aktív a topic, de azért próba szerencse beírom.
Eladó lenne 10 doboz Lotzbeck's Snuff Premium Mild10g/doboz
Made in Germany
Árban biztos megtudunk egyezni ha valakit komolyan érdekel, érdeklődjetek privátban. -
Telomanikus
senior tag
nekem mondjuk elején fura volt, hogy orrba felszívni így közvetlen valamit...de azért jó dolog
-
jookomak
őstag
Ez se egy forgalmas topik...
A fekete a barackos ízű, a kék pedig elvileg "ámbra".Amikor tubákoltam, akkor talán a Bayern Münchenes volt a favorit.
Itthon leginkább ezt a hat félét lehetett kapni: Említett BM, felettem hozzászólásból a kettő, Red bull (legdurvább) Löwen preis (ánizsos) és a kerek málnás.
Talán még volt egy, de az nem jut eszembe. -
Telomanikus
senior tag
Üdv!
Ma vettem egyet, mert nagyon kíváncsi voltam rá, hogy milyen is ez a nyavalya, de azt kell mondjam, hogy jó! Jobb, kevésbé ártalmas mint a cigi és nem büdös, "bárhol lehet".
Ilyet vettem ma...
És erről tud valaki, valamit? Milyen ízesítésű?
-
ruzsabazsa
aktív tag
Valamelyik nap egy buliba próbáltam ki.Vettem is egy 5G-s Ozona Cherry-t,10G-s Gawith Apricot-t,és egy szintén 10G-s Pöschl's gletcher prise-t.Nagy különbségek nincsenek szerintem.Egyszer sikerült érdekes hatást elérni kb 1 percig
... Sokat nem ér a cucc de biztos ki kell tapasztalni.A mennyiség (1szívás) nálam kb 1 borsónyi.
-
SpiT
tag
Én csak egy kis ideig használtam. Leginkább csak érdekeségből. Egyébként egyszer igazoltattak és néztek is, h mi az a por a dobozkájában. Megszagolták, h biztos csak snuff-e!
-
Jenő
aktív tag
Milyen gyakran használjátok? Ismertek valami jó praktikát, hogy minek dobja fel az ízét, ha utána fogyasztod?
-
Jenő
aktív tag
Én csak simán, ahogy ökölbeszorítom a kezem, a gyűrűs- és hüvelykujjam közötti részre szórok, az egyik orrlyukamat befogom, és a másikba szívom. Régebben, amikor nem tudtam, hogy mi ez, és láttam, hogy mások használják, én is azt hittem, hogy drog.. Lehet rólad is azt hiszik, hogy drogos vagy.
-
SpiT
tag
Egyébként ezt mivel kéne felszívni igazából?
Adhatnának mellé vmi csövet, mert én mindig egy papirból tekertem azt még a végén vki azthiszi, h drogozok!
-
SpiT
tag
Én is szeretem, bár nem veszem de nekem bejött.
-
Jenő
aktív tag
Kerestem ilyen témát, de nem nagyon találtam.
Kíváncsi vagyok, kik szeretik a tubákot. Mindenki elmondhatja, hogy mit szeret, illetve nem szeret benne. Milyen ízesítések a jók, mik nem. Érdekelnének, milyen káros hatásai vannak a szervezetre (gondolok itt arra, hogy milyen mértékben károsul az orr-nyálkahártya).
Én például azért szeretem, mert nem leszek tőle büdös, kellemes illata van, illetve nem zavarok vele senkit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest