Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AceTom
aktív tag
Én is itt vagyok, sőt talán az egyik legelszántabb Tuas vagyok, ha megnézed a konfigot...

Mellesleg én is lecserélném, de nemtom mire, mert nem látom teljesen értelmét, amíg a FarCry is megy közép-magas beállításokkal, 4X AA, 8x FSAA val!
Viszton ha már így megláttam a topicot, akkor itt is megkérdezném, hogy hogyan tuningolhatnám tovább a gépemet.
Mert nekem valahogy nem megy... A memóriákkal nem lehet baj, mert 133-asok, a proci 1458MHz után adja fel asszem, onnantól hiába emelek feszültséget nem akar menni. Egyszer majdnem meghalt a gép... de legalábbis én megijedtem, amikor sehogy sem akart beindulni... de aztán egyszercsak beindult safe módban. A másik érdekesség, amit nem értek az az, hogy nem emelkedik a hőmérséklet elvileg... nem értem, ugyanis most olvastam végig a topicot, és mindenhol 40 fokok felett írjátok a hőmérsékletet... nekem max. 36°, amit SpeedFannel nézek. Átver az alaplapom érzékelője?
Szóval, szeretném ha segítenétek
Ja, még érdekesség az, hogy amint az alap 1200Mhz-t emelem, a VGAm AGP-je csak 2x lehet max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert nekem valahogy nem megy... A memóriákkal nem lehet baj, mert 133-asok, a proci 1458MHz után adja fel asszem, onnantól hiába emelek feszültséget nem akar menni. Egyszer majdnem meghalt a gép... de legalábbis én megijedtem, amikor sehogy sem akart beindulni... de aztán egyszercsak beindult safe módban. A másik érdekesség, amit nem értek az az, hogy nem emelkedik a hőmérséklet elvileg... nem értem, ugyanis most olvastam végig a topicot, és mindenhol 40 fokok felett írjátok a hőmérsékletet... nekem max. 36°, amit SpeedFannel nézek. Átver az alaplapom érzékelője?