Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz somogyib #39217 üzenetére
Kirántva én is gondolkodtam rajta, meg időnként szoktam kotyvasztani BMW paprikást (bele minden wackot), ilyenkor összesöprök mindent, amit találok, aztán összefőzöm, ilyenekbe szoktam rakni kolbászt, meg ilyesmiket is, majd valamit kitalálok, ezen nem aggódok.
A kutya-macska kaját illetően nekem is vannak tapasztalataim, mert ismerőseim dolgoztak ilyen gyárban, elmondásuk szerint szigorúan be vannak tartva a higigéniai szabályok, stb.
Mivel én is dolgoztam élelmiszeriparban, ott meg szartunk mindenre, innen gondolom, hogy a kutyakaja minőségibb.
A darálásról is vannak tapasztalataim, dolgoztam ilyen (kutter) gépekkel is (szerintem pont ilyen típus volt: [link] ), tudom, hogy mire képesek. A csonttá fagyott gyümölcsöt 2-3 kör alatt full fordulaton péppé darálja, és keverésre is használható, beleönteni a hozzávalókat, és gyakorlatilag krémesítve megkapjuk a végeredményt. Innen már abba 1-2 zselésítő meg stabilizátor, ami összetartja, aztán gondolom a párizsi is kb ennyiből készül.
A parizer alapanyagait illetően is vannak elképzeléseim, de ahogy a mondás tartja: addig jó, amíg nem tudom, hogy mi van benne...[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest