Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #39217 üzenetére
Kirántva én is gondolkodtam rajta, meg időnként szoktam kotyvasztani BMW paprikást (bele minden wackot), ilyenkor összesöprök mindent, amit találok, aztán összefőzöm, ilyenekbe szoktam rakni kolbászt, meg ilyesmiket is, majd valamit kitalálok, ezen nem aggódok.
A kutya-macska kaját illetően nekem is vannak tapasztalataim, mert ismerőseim dolgoztak ilyen gyárban, elmondásuk szerint szigorúan be vannak tartva a higigéniai szabályok, stb.
Mivel én is dolgoztam élelmiszeriparban, ott meg szartunk mindenre, innen gondolom, hogy a kutyakaja minőségibb.
A darálásról is vannak tapasztalataim, dolgoztam ilyen (kutter) gépekkel is (szerintem pont ilyen típus volt: [link] ), tudom, hogy mire képesek. A csonttá fagyott gyümölcsöt 2-3 kör alatt full fordulaton péppé darálja, és keverésre is használható, beleönteni a hozzávalókat, és gyakorlatilag krémesítve megkapjuk a végeredményt. Innen már abba 1-2 zselésítő meg stabilizátor, ami összetartja, aztán gondolom a párizsi is kb ennyiből készül.
A parizer alapanyagait illetően is vannak elképzeléseim, de ahogy a mondás tartja: addig jó, amíg nem tudom, hogy mi van benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest