Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
-
koshmar
addikt
-
koshmar
addikt
válasz
albert8 #6035 üzenetére
Industrial metal, hard rock, electronic...keverék lényegében.
Ők az ún. Neue Deutsche Härte irányzathoz tartoznak.
A médiában általában industrial metal zenekarként emlegetik őket.
A következő koncert? Szerintem olyan 2014-15-ben lesz.
De mindenképpen ott leszek. Ezt nem lehet kihagyni.Amikor elindult a Sonne, és felcsaptak a 7-8 méteres lángok, simán éreztem a tűz forróságát, pedig egy jó 15-20 méterre voltam a színpadtól.
-
koshmar
addikt
Az, hogy papucsban és pólóban, most lényegtelen, mert a KRESZ jelenleg csak sisakot ír elő, más védőfelszerelést nem.
Viszont az, hogy egy 50-esként nyilvántartott motorral városban 140-nel ment...
Hatalmas bukta. Többszörösen is.Debrecenben egyáltalán van olyan városrész, ahol egy robogó fel tud gyorsulni 140-re?
Egy 600-as vagy 1000-es sportmotor például simán, alig pár másodperc, de egy robogó?Egy 1000-es motornak a helyből 140-re kb. 4 mp lehet. Vazze...
De a 0-200 is csak kb. 7,4. -
koshmar
addikt
Tiszteletem!
Nálatok fúj a szél?
Itt kegyetlenül.
-
koshmar
addikt
EmberXY, még hogy menjek orvoshoz... Már meg is gyógyultam.
-
koshmar
addikt
Ez a betegség csak nem akar elmúlni.
Pedig tegnap egészen jól voltam, orrfújás alig, fejfájás semmi.
Most megint bekeményített. -
koshmar
addikt
Most meg én vagyok beteg.
-
koshmar
addikt
Estét!
Tavaly megműtöttek. Ja, hogy senki nem kérdezte? Oh...
-
koshmar
addikt
A benzines sokkal hordozhatóbb, az igaz.
Viszont mivel belsőégésű motor hajtja, ezért indítás után egyből nem szabad(na) használni. Melegíteni kell. Egyesek ezt ahogy van, kihagyják...
Plusz sokkal hangosabb is.Ráadásul szerintem egy átlagos láncfűrész nem is tud 2 kilowattot.
-
koshmar
addikt
válasz
EmberXY #5279 üzenetére
4 sebességes.
Az, hogy mikor váltasz, tőled függ. Ha azt akarod, hogy menjen, mint a barom, akkor fel kell pörgetni rendesen. Ilyen a kétütemű karakterisztika.
Nyomaték? Ahhoz kéne egy fékpad, hogy bemérjék. De akkor csak is azt tudnánk, hogy keréken mennyi, a főtengelyes méréshez sok mindent le kell szedni róla.
Igazából a lóerőket is csak saccolni lehet, mert- mint mondtam- a motor nem lett bemérve fékpadon, csak azért lehet tudni, hogy kb. hány lóerő, mert a gyártó leírta, hogy az adott alkatrészekkel a motor kb. mennyivel lesz erősebb. Most olyan 8-9 lóerő lehet.
Fogyasztás? 3,5-4 körül, ha kihasználod az erejét... -
koshmar
addikt
válasz
Synthwave #5265 üzenetére
Akinek elég a gyári teljesítményt (50 Le), az ne tényleg ne nyúljon hozzá.
Bár amikor megláttam, hogy mennyi a nyomatéka (98 Nm), azt hittem, padló(váltó)t fogok.Ha rajtam múlna, a kétüteműeket nem hagynám kihalni.
Jelenleg nem így néz ki a helyzet...A kétütemű illatot én is imádom, ez nem is kérdés.
-
koshmar
addikt
válasz
DJ WOKKY #5263 üzenetére
A Wartburg résvezérléses, 900 köbcentis, háromhengeres kétütemű motorjában óriási potenciál lakozik.
Van egy német úriember, Wolfgang Ziegler, aki 601-es Trabanttal versenyzik.
A gyári 26 lóerős motort 80 (!!) lóerősre tuningolta fel. Az 133 lóerős literteljesítményt jelent...
Ja, nem lett felfúrva, 595 köbcentis, ahogy a gyári.Bele sem merek gondolni, hogy mit tudna kihozni egy Wartburgból...
-
koshmar
addikt
Komolyok trollan.
-
koshmar
addikt
Jó barátaim vannak itt is...
-
koshmar
addikt
Haverom pl. sosem tanult németet, de gyerekkorában csak német nyelvű meséket nézett, és jobban beszél németül, mint én. (mondjuk ez nem nagy feladat
)
Német könyvet sem látott még... -
koshmar
addikt
válasz
albert8 #4937 üzenetére
Én 8 évig tanultam angolt.
Nyilván ennyi időnek a negyede is elég ahhoz, hogy tökéletesen megtanuld, csak ahhoz vagy kint kéne élni vagy nagyon komolyan tanulni minden nap órákat.
Én meg csak akkor tanultam, amikor az iskolában órán voltam. Meg otthon a házit.aram01: Tudom, olvastam valami olyasmit, hogy az orosz lehetne az EU hivatalos nyelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest