Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Trollok komolyan

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:49:33

LOGOUT.hu

Üdv a trollok között!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34601) KROK640 válasza RandomName (#34600) üzenetére


KROK640
veterán

1993-ban 500ft egy pizza? Szerintem rosszul emlékszel. 1992-3-ban pont elég sokat jártunk oda pizzázni és 99ft volt, legalábbis a kedvencem a Hawaii.
Mindenesetre a mondandód többi részével egyetértek.
Nekem az aranyszívem az egyik hátrányom, és sajnos vannak emberek akik ezt rendszeresen kihasználják (pl öcsém)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34602) RandomName válasza KROK640 (#34601) üzenetére


RandomName
aktív tag

Pedig de. A mostani új Városháza volt a Hajdú-Bihar megyei Építőipari vállalat központja, ott vettem fel az ösztöndíjat, és utána elettem a Gilbertben. A borravalót, meg a kólát, már saját pénzből kellett állnom.

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#34603) somogyib válasza KROK640 (#34597) üzenetére


somogyib
őstag

A fókusz valami műsor volt a tévben. A másik fogalmat meg sose ismertem. :D

(#34604) KROK640 válasza somogyib (#34603) üzenetére


KROK640
veterán

Azt hiszem most nincs több kérdésem :D
(A focus egy autó, valami Ford gyártja... )

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34605) KROK640 válasza RandomName (#34602) üzenetére


KROK640
veterán

Modnom akkoriban eléggé sokat jártunk oda, és nekem határozottan a 99ft van meg. Na meg ha belegondolosz a '90-es évek elején 500ft az brutál drága lenne. 1994-ben 500ft-ból megvolt a heti nagybevásárlásunk... Most meg ha nincs nálam legalább 5000ft be se merek lépni a boltba :(

Egyébként ha már Gilbert : most szombaton arra jártam, és szombat este 6-kor zárva volt, plusz december végén is feltűnt, hogy pének kora este nincs nyitva. Sőt, jobban megnézve élek a gyanúval, hogy bezárt. Bezárt?

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34606) koshmar válasza KROK640 (#34605) üzenetére


koshmar
őstag

2013-ban, mikor az Oli Gyroshoz kezdtünk járni, még 990 volt egy nagy sajtos tál.. tavalyelőtt októberben már 1700, tavaly májusban már 2200 :(

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#34607) EmberXY válasza KROK640 (#34599) üzenetére


EmberXY
addikt

"a kocsmában az volt a normális, hogy mindenki tarhált, hol ennek volt pénze hol annak, mindig adtunk a másiknakm ha meg nem volt kértünk."

Egy közösségen belül ez még elmegy, én elsősorban az utcai, vadidegenek által vadidegenektől véghezvitt tarhálást üldözném tűzzel-vassal, meg azt is, aki azt normális dolognak tartja.
Számomra az ingyenéléssel, élősködéssel szemben zéró tolerancia van, ha nem büntetnék, még negatívba is átmenne ez a tolerancia... :D

"Az ilyen futtattós ügyek meg már tényleg eléggé a másik véglet. Igazából szoktam a kéregetőkkel bezsélgetni is, hogy megismerjem a történetüket, amelyikük erre "nem ér rá" azoknál szinte biztos, hogy ilyesmi van a háttérben."

Sajnos vannak rabszolgatartók, akiknek csicskáik vannak, akik jellemzően valamilyen szinten értelmi fogyatékosok vagy egyéb módon kiszolgáltatottak, és valójában azt hiszik, hogy jót tesznek velük azok, akik kihasználják őket. Kéregetés, üveg és alu doboz gyűjtögetés, nem ritkán bolti lopások vagy szexmunka, stb, széles a paletta. De aki kéreget, nem biztos, hogy ilyen, sokan "maguktól" ilyenek, alkoholisták, drogosok, hajléktalanok, akiknek semmi más kilátásuk nincs az életre, természetesen a munka még csak ötlet szintjén sem jelenik meg a lehetséges megoldások között.
Aki a közösből eredendően csak kapni szeretne, de beleadni nem, az soha nem is fog előbbre jutni, és nem is kell ebben segíteni, ellenben azokat igen, akik önhibájukon kívül vannak abban az átmeneti helyzetben, amiben vannak, de ki akarnak belőle kerülni. Az utcán életvitelszerűen kéregető drogos alkesz biztosan nem ilyen.

[ Szerkesztve ]

Up the Irons!

(#34608) koshmar válasza KROK640 (#34605) üzenetére


koshmar
őstag

Ideiglenesen bezárt.

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#34609) KROK640 válasza koshmar (#34606) üzenetére


KROK640
veterán

és ez ha belegonolsz még 10 éves távlatban nem is olyan vészes, főleg, hogy mekkora infláció és ft gyengülés van.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34610) KROK640 válasza EmberXY (#34607) üzenetére


KROK640
veterán

Nagyjából közös nevezőn vagyunk :)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34611) KROK640 válasza EmberXY (#34607) üzenetére


KROK640
veterán

"természetesen a munka még csak ötlet szintjén sem jelenik meg a lehetséges megoldások között." - azt vettem észre, hogy ezek főleg az alacsonyan tanult emeberek, akik nehezen vagy konkrétan sehogy sem kapnak munkát (pláne ha mellé alkeszek is, az sem számít ha csak voltak, látszik rajtuk és épp elég).
Az ilyen emberek legtöbbször olyan munkát kapnak (ha kapnak), amit mi magunk sem csinálnánk közép vagy hosszútávon, márpedig érettségi, netán 8 osztály nélkül ezeknek az embereknek évekre-évtizedekre a közmunka és más hasonló alantas melók jutnak, kiváltképp ha még ráadásul vidéken is mernek élni. Előrelépni meg konkrétan reménytelen...
Most utálni fogsz, de valahol megértem őket.
Annakidején az albérlőm is ilyen helyzetben volt, hol a sertéstelepen lapátolta a ganét, hol a tyúk telepen, hol a logisztikai központ udvarát seperte (meglepően értelmes volt, de még 8 befejezett osztálya sem volt egy rosszul időzített fiatalkori balhé miatt), de csupa olyan melókat csinált, amit én sem bírtam/csináltam volna hosszútávon. Ebből a szempontból nem csodálkozom, hogy minden helyről 2-8 héten belül táppézzel távozott, és azon volt míg ki nem rúgták. Mert eleve szar melók, és ráadásul extrém szar fizetéssel. A legtöbb ilyen helyen ki van trükközve, hogy még a minimálbért se kelljen megadni. Félrerakni egyről a kettőre jutni esélyelen, 3-4-5 ilyen "kaland" után pedig arra a következtetésre jut, hogy nem érdemes dolgozni, vagy nem kifizetődő a befektett energiához képest. Már körvonalazódik is, hogy a munka mint opció ne nagyon jelen a fejében.
De monhatnék egy másik arcot, aki a nagymamájával élt egy isten hátamögötti tanyán, 8 osztálya van, mert utána a tanyán kellett segíteni és dolgozni. A nagymama halála után itt közmunkás lett, most 1,5 éve elkezdte estin az érettségit, de két munkahely (közmunka + egy másik helyen füvet nyír meg ilyenek 4 órában) mellet estin is nehéz az élet, szerintem már az összeomlás határán áll (és megértem), pedig a java még hátra van. RÁadásul nem is akartam szegényt elkeseríteni, hogy 30+ évesen szakma nélkül, nulla munkatapasztalattal (a közmunka nem számít annak), nem fognak záporozni a jó lehetőségek, sőt... nagyon többre ne számítson a mostaninál. :(
Az irodából könnyű okosnak lenni, tudom, mert én is az voltam 12-13 éve, aztán jött egy balfordulat és hamar a pokolban találtam magamat, és mai napig tartom, hogy rengeteg szerencsém volt, hogy ki tudtam mászni abból a gödörből, de ígyis okozott öt kőkemény és nagyon szar évet. Pedig mindössze annyi volt, hogy rajtam kívül álló emberek hibákat követtek el, kellett egy hónap mikor összejönnek a dolgok, és az ember máris nagyon ráb*szik.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34612) koshmar válasza KROK640 (#34609) üzenetére


koshmar
őstag

Tiszta furcsa lenne úgy élni (nekünk), hogy nem drágul minden folyamatosan. :(

Tavaly januárban (tehát pont 1 éve) még 380-ért vettem a kenyeret itt. Most 820 a drágábbik :C

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#34613) EmberXY válasza KROK640 (#34611) üzenetére


EmberXY
addikt

"de még 8 befejezett osztálya sem volt egy rosszul időzített fiatalkori balhé miatt"

Ez az első probléma, amiről egyedül ő tehet. Nem kötelező évekig tanulni, szakmunkás is lehetne, a 8 osztályt természetesen valahogy ki kellene verekedni, rajta kívül ezt senki más nem teheti meg.

"minden helyről 2-8 héten belül táppézzel távozott, és azon volt míg ki nem rúgták"

Ez a második probléma, a hozzáállás, ami nem túl korrekt. Miért is várhatná el, hogy a munkáltató megtartsa, ha gyakorlatilag esze ágában sincs dolgozni?

"De monhatnék egy másik arcot..."

Na ő már kapisgál valamit, az igyekezetét támogatni kell, pontosan az ilyeneket kell támogatni, aki előbbre akar jutni. Ahogy a szavaidből kiveszem, mintha pont az ő igyekezetét tartanád feleslegesnek, és a komment elején lévő, az albérlőd esetét tartanád elfogadottnak, hiszen az az átlagos kimenetele az ilyen eseteknek.

"Az irodából könnyű okosnak lenni"

Ez is igaz, de mint írtam, én is voltam már nagyon lent. Dolgoztam kertészetben feketén (lapátoltam ganét is, bár főleg vasvillával szokták azt pakolni :D ) , és laktam komfort nélküli tanyában, és nekem is az ebből való kimászáshoz a közmunka volt az első lépcsőfok (itt sem álmaim munkáját kellett végezni, bár szerencsére raktáros lettem, nem az utcán kellett kapirgálni), amin aztán továbbléptem. Irodában vagyok jelenleg, de pontosan tudom, hogy mi az, amiről beszélek, nem csak foteltapasztalatom van róla.
A sült galamb senkinek nem repül a szájába (vannak persze kivételek, de ahhoz jó ismeretség meg örökség kell), és mindenkinek lehetnek szar döntései, nekem is voltak fiatalabb koromban. Itt van pl a diákhitel, amit nagy könnyelműen felvettem, aztán egy csomó ideig "bújkáltam" vele, hogy ne tudják sehonnan levonni, de aztán beláttam, hogy ezt csak én fizethetem vissza, úgyhogy gyakorlatilag kb 1 év és végleg megszabadulhatok tőle, ahogy sok más kisebb adósságtól is már megszabadultam, minden fejben dől el, senkitől nem várhatom el, hogy majd eltart, vagy kihúz a szarból, az utcán meg főleg nem tarhálhatok.
Minden fejben dől el, kinek előbb, kinek később, de sosem késő rátérni arra az útra, ami előre visz, én csak azokat értem meg, akik már ezen az úton vannak.

"Most utálni fogsz, de valahol megértem őket."

Így van. ;]

[ Szerkesztve ]

Up the Irons!

(#34614) sztanozs válasza koshmar (#34612) üzenetére


sztanozs
veterán

Nalam mar 3.20 a kenyer... mondjuk itt az elet mindig draga :DDD

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#34615) KROK640 válasza koshmar (#34612) üzenetére


KROK640
veterán

Tényleg fura lenne. Amúgy majdnem lejjebb ment a gáz és a kenyér ára is, szerencsére a mi bölcs vezérünk tett róla, hogy a háborús infláció megmaradjon. ígyis ha belegondolok ismét listavezetők vagyunk, az unióban itt a legnagyobb a... a... az infláció :( A lényeg, hogy valamiben első helyre repített minket a mi bölcs vezérünk uniós szinten...

Épp ma mondtam öcsémnek, hogy 1 éve 400ft körül volt a kenyér, én meg most éppen 899ft-ért veszm kilóját :(
Az olcsó ukrán gabona piacrajutása miatt elindulhatna a kenyér árának a stagflációja, sőt valamelyest a deflációja is, de már intézkednek, hogy ne kelljen ezeket az új kifejezéseket megtanulni, jó nekünk az infláció is :(

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34616) KROK640 válasza EmberXY (#34613) üzenetére


KROK640
veterán

Az(óta volt) albérlőm elcseszte az életét rosszkor, és aztán valóban nem akart javítani a helyzeten sokáig vagy nem tudott.
Ami a hozzálláását illeti, valóban nem korrekt, de amikor te végezd a legtöbb melót és te keresed a legkevesebbet (gyárban dolgoztam igy), meg nem vagy bejelntve, meg mindenféle trükközések mennek, akkor a munkáltatókat nem tudom sajnálni. Ezt a fajta viselkedést azoknál a magyaroknál tudom elítélni de nagyon, akik Ausztriában vagy más jóléti külöldi országban ajdák elő ezeket a trükköket, és konkrétan a jogrendszer segítségével történő munkáltatólehúzás megy. Ahol nem a fájdalomkerülés, hanem a tényleges ingyenélés a cél. (bár érdekes ez, mert ha passzív jövedelemnek hívod, akkor az üzleti életben és önfejlesztő körökben máris egy cool és követendő példa).

"Na ő már kapisgál valamit, az igyekezetét támogatni kell, pontosan az ilyeneket kell támogatni, aki előbbre akar jutni. Ahogy a szavaidből kiveszem, mintha pont az ő igyekezetét tartanád feleslegesnek" - ha ez így lenne akkor megmondtam volna neki, amit leírtam. Ezzel szemben segítem, ahol tudom, mert volt, hogy jött, hogy ebbe-abba segítség kell. A szomorú valóságot miszerint sokkal jobban nem lesz beljebb egy sima érettségivel , pláne 35+ évesen nulla (bevallható) munkatapaszatalattal, megtartottam az itteni olvasóknak. Inkább úgy fogalmaznék ez önmagában kevés lesz, de simán lehet az első mérföldköve a felemelkedésnek.

Nos, te magad is elismered, hogy voltál lent, és hogy szerencséd volt, hogy kiszabadultál onnan.
Jóba vagyok a helyi közmunkásokkal, és némelyikük már közel egy évtizede próbál ktörni és reménytelenül. Előbb utóbb fásultak lesznek, és beletörődnek abba ami van.
Az irodából könnyű okosnak lenni részben leginkább arra reflektáltam, hogy nagyon de nagyon mindegy, hogy MIT ÉS MILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT dolgozol. Volt olyan munkahelyem (nem is egy) ahonnan simán nyugdíjba mentem volna, és volt olyan is, hogy mindennap már hazafelé rosszul voltam, hogy és másnap megint be kell menni.

Örülnék, ha ettől nem az jönne le neked, hogy azt gondolom, hogya tarhálás helyes, mert nem az.

Pláne, hogy épp most van tele a hócipőm már a kölcsönkéregető ismerősökkel, az elmúlt 2 hónapban nagyon megszaporodtak ...
Nem beszélve arról mikor "megkéne csinálni a gépet" vagy ez kéne, az kéne az alapprobléma, és utána hónapokig futhatok a pénzem után, meg megy a cigánykodás, hogy ő ezt ingyen gondolta, meg mennyit engedsz a feléből? Pláne akkor undorító ez mikor olyan emberek csinálják akik tőlem magasabb életszínvonalon élnek, és láthatóan jobban van pénz amúgy. Ezt sokkal undorítóbbnak tartom mint amikor egy (nem full drogos/alkesz) valaki odajön, van modora és egy taktikusan beadott százast kér mindössze.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34617) EmberXY válasza KROK640 (#34616) üzenetére


EmberXY
addikt

"a munkáltatókat nem tudom sajnálni"

Nem is kell, nem is mondta ezt senki. A munkaszerződésben foglaltakat nyilván mindkét fél szereti rugalmasan kezelni, saját maga felé több pozitívummal, de azért amikor valakit kirúgnak, annak oka van.
Persze mindig elhangzik, hogy nem kötelező itt meg ott dolgozni, ez is igaz, de tény, hogy ha én vállalok egy munkát, akkor tisztességgel el is végzem, vagy ha nem tudom, vagy nem akarom, akkor tisztességes módon felmondok és továbbállok, megvannak ennek a módjai. Ha utólag köpködnek rám, az nem biztos, hogy javítja a referenciáimat, főleg egy kisebb településen, amikor az ember már jó eséllyel az összes munkáltatónál megfordult és messziről megismerik...
Van egy másik szempont is, miszerint egy adott munkahelyen nem biztos, hogy a siker a cél, részemről inkább az, hogy értékes legyek, vagyis ha helyettesíteni kell valakivel, komolyan el kelljen gondolkodniuk rajta, hosszú távon ez kifizetődőbb mint az, hogy gyorsan meglépkedjem a lehetséges lépcsőfokokat, de közben mindenki a háta közepére kívánjon, és az első adandó alkalommal, amikor balhé van, lehet máshová menni...

"sokkal jobban nem lesz beljebb egy sima érettségivel"

Annyival mindenképpen, hogy tud olyan szakmákat tanulni, amihez az alapkövetelmény. Nélküle viszont kb szakmunkás lehet (bár az sem lenézendő, de nem mindegy, hogy ki milyen beállítottságú, egy "aktakukac" soha nem lesz jó a fizikai munkákban, és fordítva) Sosem késő egy újabb szakmát tanulni, főleg ha egy adott területen nincs más munkalehetőség, vagy ha csak simán mást akar az ember, mint korábban. A tapasztalat meg majd kialakul, akik frissen jönnek ki a suliból, azoknak sincs, mégis elhelyezkednek. Van olyan kollégám, aki 40+ évesen érettségizett le, és akkor mi van? :D
Nem azt kell nézni, hogy hány évet baszott már el az ember, hanem azt, hogy a jövőben minél kevesebbet basszon el, ha fejlődni fog, az akkor is látszik, ha 50 évesen kezdi el valaki. A lényeg ebben az, hogy az aktuális életviteled szerint előre haladj, minél kevesebbet kelljen azon stresszelned, hogy ez is meg az is miért szar. A múlt ebből a szempontból már mindegy, a jövő a lényeg.

"te magad is elismered, hogy voltál lent, és hogy szerencséd volt, hogy kiszabadultál onnan."

Igen, de a szerencse önmagában nem elég, sőt abban sem vagyok biztos, hogy ez szerencse, hiszen én is kellettem hozzá, nem kicsit.
A szerencse maximum annyi, hogy nem nyúltam sem az alkoholhoz, sem drogokhoz, így nem csúsztam le, csak egy kicsit átmentem underground-ba. A kivezető úthoz az kellett, hogy soha sehol nem szartam bele a becsületbe, és bárhol dolgoztam is, mindenhol tisztességesen bántunk egymással.
Ami talán a legfontosabb, hogy be kellett látni, az ismeretségi körömből, de még a baráti körből is bizonyos elemeket kukázni kellett, meg kellett húzni egy vonalat, ami alá nem megyek, és a jövőben is csak olyan emberekkel foglalkozom, akiktől tanulhatok, vagy akik szórakoztatnak, lehet ez kölcsönös is. De akik csak lehúznak, lehúznának idővel, energiával, pénzzel, azoknak a köszönésen túl semmilyen kapcsolódási felületet nem hagyok. Úgy érzem, hogy így előre lehet haladni, és nem mondom azt, hogy késő, csak azt, hogy innentől kezdődik egy új élet... Adósságaim kifizetve, a diákhitelből van még kb 1 év, és utána teljesen tiszta lappal indulok. Persze kell még egy csomó minden, mielőtt családot alapítanék, de még nem vagyok elkésve. 36 éves vagyok, pl nincs még jogsim se, akkor most akasszam fel magam, vagy csináljam még meg? :D

"Örülnék, ha ettől nem az jönne le neked, hogy azt gondolom, hogya tarhálás helyes, mert nem az."

Nem az jött le, csak poénból írtam. Tiszteletben tartom mások véleményét akkor is, ha nem értek vele egyet. Azt is elfogadom, hogy más környezeti hatások értek minket, lehet, hogy más az értékrendünk, ingerküszöbünk bizonyos dolgokban, valahol ez így is van rendjén.
Értelmes embernek tartalak, akivel komoly témákról is el lehet beszélgetni, de ha az utcán tarhálnál, tuti elmennék melletted. :D :D .

Up the Irons!

(#34618) KROK640 válasza EmberXY (#34617) üzenetére


KROK640
veterán

Szépen hangzik az, hogy feljebb emelkedsz meg megbecsülnek, de de nem mindig van rá lehetőség hidd el. Ezt még én magam is megtapasztaltam itt a helyi gyárban, hogy tehet bármit az ember, nem jut feljebb, mert senki sem akar vele cserélni. Ha tudnád, hogy hányszor megkaptam az életm során munkáltatóktól, hogy mindenki pótolható, aztán volt, hogy ugyanez könyörgött nekem, hogy ne lépjek le. Ugyanakkor volt munkahely ahol gyakran hallottam milyen fontos vagyok, aztán mikor bejött a nagy adókedvezmény a pályakezdőkre, akkor őket választotta a céges vezetés (utólag persze tudtam, hogy befürödtek velük, de akkor már bőven késő volt)

Mint írtam is, ennek az érettséginek akkor van értelme, ha ez első lépcsője egy útnak.

Igen, a más hatások, eléggé kulcsgondolat.
Köszönöm. Nos kizártnak tartom, hogy tarhálnék, ugyanis utcán legalább másfél évtizede nem tettem ilyet (akkor is csak koncertek környékén) és nem is tervezek. :D

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34619) EmberXY válasza KROK640 (#34618) üzenetére


EmberXY
addikt

"Szépen hangzik az, hogy feljebb emelkedsz meg megbecsülnek, de de nem mindig van rá lehetőség hidd el."

Egy helyben állva nyilván nem fogsz fentebb menni, ez nem is kérdés. Ahhoz néha váltani is kell, én is váltottam már párszor, de összességében elmondható, hogy minden váltás valamennyivel jobb munkát eredményezett, mint ami előtte volt, értelemszerűen ha a
"legaljához" viszonyítjuk, akkor minden jobb.
Ha jól gondolom, te is váltottál már párszor, szerintem érted, hogy mire gondolok.
Nem mindig lehet válogatni, nyilván ha nincs mit enni, akkor nem az államtitkári kinevezésre kell várakozni, de az biztos, hogy ilyen téren a sorsunkért valamilyen szinten mi is felelősek vagyunk.
Egy biztos, munkát mindig lehet találni, ha akar az ember, és ahhoz, hogy válogathasson közöttük, azért neki is tenni kell, talán ez ma a legjobb gondolatom, nem is iszok többet. :D :D

"Mint írtam is, ennek az érettséginek akkor van értelme, ha ez első lépcsője egy útnak."

Én is erről beszéltem, szerintem egy véleményen vagyunk.

[ Szerkesztve ]

Up the Irons!

(#34620) KROK640


KROK640
veterán

koshmar : Nálatok milyen nap van??? :Y

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34621) somogyib válasza KROK640 (#34620) üzenetére


somogyib
őstag

"Nálatok"?

Mivégre a többesszám? koshmark többen vannak?

[ Szerkesztve ]

(#34622) KROK640 válasza somogyib (#34621) üzenetére


KROK640
veterán

Úgy gondoltam más is lakik a falujában... de végülis, lehet, hogy nem.
nem meri megírni, hogy milyen nap van, nehogy csütörtököt mondjon ;]

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34623) koshmar válasza KROK640 (#34620) üzenetére


koshmar
őstag

Meglepődtem.. ahogy ma felkeltem, itt péntek van!! :F

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#34624) sztanozs válasza koshmar (#34623) üzenetére


sztanozs
veterán

minden nap pentek, csak nem mindig szombat jon utana...

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#34625) RandomName válasza koshmar (#34623) üzenetére


RandomName
aktív tag

Pain-tech....

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#34626) RandomName válasza KROK640 (#34620) üzenetére


RandomName
aktív tag

Te meg ne kérdezgesd már mindig.
Minden tisztességes hét 4db Hétfőből, és egy Péntekből áll, majd azután jön a hétvége... ;)

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001

(#34627) KROK640 válasza koshmar (#34623) üzenetére


KROK640
veterán

Nos én csütörtökön szinte egész nap azt hittem, hogy még csak szerda van, ma meg olyan csütörtök érzésem volt, hogy a kocsmába is elfelejtettem lemenni. XD

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34628) KROK640 válasza RandomName (#34625) üzenetére


KROK640
veterán

Ez az én szövegem :D
(igaz én inkább Pain(t)-tech nek hívom)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34629) KROK640 válasza RandomName (#34626) üzenetére


KROK640
veterán

Tudnunk kell, hogy a másiknál milyen nap van. Egyeztetni kell naptárainkat :D
Cipruson 7db hétfőből állt minden hét. (tekintve hogy hétfőtől vasárnapig dolgoztam a legtöbb héten)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34630) kenwood3


kenwood3
őstag

Böff

Mi az az ekezet dragasag??

(#34631) customer114 válasza kenwood3 (#34630) üzenetére


customer114
senior tag

Terge turgucc irgígy berge szérgél nirgi?

(#34632) koshmar válasza kenwood3 (#34630) üzenetére


koshmar
őstag

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#34633) oriic válasza koshmar (#34632) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Te neked miért vannak meg ilyen régi screenshotok? :D

Live-Die-Respawn

(#34634) koshmar válasza oriic (#34633) üzenetére


koshmar
őstag

Passz.. van egy screenshot mappám, abban van sok ilyen kövület :DD

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#34635) oriic válasza koshmar (#34634) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Jó ég, bele sem merek gondolni mik lehetnek ott :DDD

Live-Die-Respawn

(#34636) KROK640 válasza koshmar (#34632) üzenetére


KROK640
veterán

Ne szóljon be senki... és hozzászólások kikapcsolva :D
Vajon Koshmar iseri Tibi91-et? :DDD

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34637) KROK640 válasza koshmar (#34634) üzenetére


KROK640
veterán

Nekem a GSFről vannak ennél régebbiek is :D

Amúgy az komoly, hogy abban a percben már láttad is a bejegyzést, ahogy megszületett. és rákerestél a notóriusra :D

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34638) koshmar válasza KROK640 (#34637) üzenetére


koshmar
őstag

Nem, Kenwood csinálta a screenshotot, azért tűnik úgy. :DD

Tibii91 ismeri koshmart, bar nincsenek jó viszonyban:(

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#34639) sztanozs válasza koshmar (#34632) üzenetére


sztanozs
veterán

WTF :DDD

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#34640) kenwood3 válasza customer114 (#34631) üzenetére


kenwood3
őstag

:K

(#34632) koshmar ;]

[ Szerkesztve ]

Mi az az ekezet dragasag??

(#34641) KROK640 válasza koshmar (#34638) üzenetére


KROK640
veterán

Pedig Koshmarral egész jól ki lehet jönni :)
Ez a Tibi egy gyökér lehet akkor xD

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34642) koshmar válasza KROK640 (#34641) üzenetére


koshmar
őstag

Tibii91 egy jelenség volt anno! Kenwood tudja, gyilkoltuk egymást állandóan. :DD

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#34643) KROK640 válasza koshmar (#34642) üzenetére


KROK640
veterán

Kár, hogy lemaradtam róla. vagy nem kár?

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34644) koshmar válasza KROK640 (#34643) üzenetére


koshmar
őstag

Nem kár egyáltalán.. a VV4-es idő (2011?) csupa fertő volt. :DDD

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#34645) KROK640 válasza koshmar (#34644) üzenetére


KROK640
veterán

Az összes ilyen valóságshow csupa fertő ...
A 2011-es év meg sajnos nekem amúgyis egy olyan év volt, hogy mai tudásommal se mennék odavissza, ha fizetnének sem. Életem egyik legszarabb éve volt ...

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34646) EmberXY válasza KROK640 (#34645) üzenetére


EmberXY
addikt

Az az év nekem is nagyon szar volt, lehet, hogy ehhez köze van Tibii91-nek? Nagyon gyanús, hogy mindenki évét elbaszta... :D

Up the Irons!

(#34647) KROK640 válasza EmberXY (#34646) üzenetére


KROK640
veterán

Verjük meg? ;]
Koshmar velünk tartasz? :DDD

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#34648) EmberXY válasza KROK640 (#34647) üzenetére


EmberXY
addikt

Ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs, akkor azért! :DDD

Up the Irons!

(#34649) koshmar válasza KROK640 (#34647) üzenetére


koshmar
őstag

Igen! Mert 2023 már jól indul nekem: reggel 73,5 kilóval mérlegeltem magam, tehát napközben 74-75 vagyok :DD

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#34650) kenwood3 válasza koshmar (#34649) üzenetére


kenwood3
őstag

En 3 honap alatt 11 kilot fogytam akaratlanul! Win

Mi az az ekezet dragasag??

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Trollok komolyan
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.