- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
divot
veterán
Teljességgel megvalósíthatatlan, fölösleges, elhibázott döntés lenne, ha megszületne valaha is a revízióról szóló határozat. (Persze nem fog.)
A magyarság egy rakás hibát elkövetett, ami Trianonhoz vezetett, ami ugyan drámai és tragikus döntés volt, de ezek után szükségszerű. Így marad az autonómia törekvések támogatása. -
Perjel
tag
Hát én láttam nagy-németországot bőrdzseki hátára varrva. Németországban
Egy reptéren speciel, de a biztonságiak sem vezették el, nem volt morgás és mutagatás semJó pár éve volt már, az igaz (tizenvalahány... csak azért jutott eszembe, mert akkor csodálkoztam rajta... nálunk akkor nem volt divat nagy-mo. térképeket kirakni, csak az iskolai történelmi atlaszokban volt látható
)
Aktív témák
- DJI Goggles V2 FPV drón szemüveg + Lumenier tuning antennák
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor (35e) és töltőHUB (25e)
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest