- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
joey7
őstag
válasz
igazmagyar #1 üzenetére
Sz@rok Trianonra,meg az egész hajcihőre,magára az egész mocskos politikára.!
Mi a francnak kellett erre a lerágott csontra topikot nyitni?
-
válasz
igazmagyar #184 üzenetére
Már bocs, de ki választja a politikust a Parlamentbe? Nem az a polgár, aki - szimpátiájától és vérmérsékletétől függően - erről, vagy arról az oldalról szavazza be őket?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
igazmagyar #1 üzenetére
Az a velemenyem errol, hogy volt, elmult, kar, sajnos, hupp-hupp de az elet megy tovabb.
Rafaragtunk mi magyarok.
Ismet hatalmas erzekkel tudtunk a leendo vesztesek oldalara allni hat ne sirankozzunk, hogy megszabdaltak minket erte. Jogosan.
Egyebkent meg azok akik revizionistak, ''erdelytvisszasok'' gondolkozzanak el azon, hogy mi lenne ha az osztrakok jonnenek azzal, hogy allitsunk vissza mindent ugy ahogy az O-M monarchia idejeben volt.
Tudjatok?
Az a fasza kis orszag-terkep amin oosztria es kis hazank egybe van rajzolva.
Es jonnenek a sogorok hozzank autojukon a Monarchia terkepsziluetjevel.
ugyanmar
lassan 100eve volt
ki nem szarja le.
inkabb az iszlam terjedesere kene odafigyelni. -
válasz
igazmagyar #1 üzenetére
Bár a topic címe nem uszító, a nicked már inkább utal bizonyos szélsőjobboldali jelekre... Ezeket meg manapság nem szeressük - én legalábbis nem. Méghozzá azért nem, mert az elmúlt néhány évben hallhattam, ki és miért igaz magyar, ki és miért hazaáruló. Azt tudom, hogy március 15-öt kisajátította magának az egyik párt, augusztus 20-at a másik... Mellesleg szerintem ilyenkor (EU-tagként és majdnem 100 évvel a történtek után) erről beszélni egyértelműen baromságnak tűnik. Nem tudom, kinek és miért érdeke ezt a témát időnként előhúzni a kalap aljából, de a tököm tele van a szélsőjobbos baromságokkal. Tudomásul kell venni, hogy ami történt megtörtént és azon már nem tudunk változtatni és ezzel szítani a kedélyeket - értelmetlennek tűnik.
-
kretenallat
senior tag
válasz
igazmagyar #1 üzenetére
azert regeltel h nyiss egy offtopikot? menj a nemnemsoha.hu ra...
egyebkent a legnagyobb problemat abban latom h a vezetesunk sohasem az igazi. (most sem) ha Horthy (sajnalom nem jut eszembe hogy kell irni) felaldozta volna a fiat, megszallt allamkent fejeztuk volna be a haborut... -
vizslakutya
senior tag
válasz
igazmagyar #55 üzenetére
Románia, és a többi ország azért akarnak bekapcsolódni, hogy a még megmaradt kereskedelemből ne szorítódjon ki..
de ha velünk sem kereskednek akkor velük sem fognak.
vagy velük fognak?csak pont velünk nem?
ez egy kicsit homályos. -
gregorik
senior tag
válasz
igazmagyar #45 üzenetére
''Csak Magyarnak érzem magam...''
jé, én is.. mégse szenvedek trianonon. -
vizslakutya
senior tag
válasz
igazmagyar #38 üzenetére
Nekem nem kell az állampolgárság,mert magyarként is tudok élni az unióban.
de ha ennyire sz@r ez az unio akkor miért odatart minden szomszédunk?
ukrajna?románia?szerbia?horvátország?
mégis,hogy képzeled ezek előbb utobb belépnek,mi meg itt maradunk az álmainkkal a közepén? -
eri
tag
válasz
igazmagyar #45 üzenetére
A hozzáálásod szélsőjobbos!
-
Boyfish
senior tag
válasz
igazmagyar #40 üzenetére
Hogy miért lett a népszavazás, a Fidesz pofont akart adni a lábadozó MSZP-nek, csak nem sejtette, hogy az erősebb, mint hitte, röviden ez a népszavazás!
Semmi köze nincs hozzá, hogy most már lehet róla beszélni! Mert a Fidesz 1999-ben ezt már simán megvalósíthatta volna.....
Ennyit a politikáról... -
faster
nagyúr
válasz
igazmagyar #38 üzenetére
AMely szerint (ezt azoknak mondom akiket érdekel) 2020-ban Az emberjogi bíróságon benyújtjuk, az etnikai területek visszaigénylését. Hisz ekkor már belép minden ország az EU-ba és talán így politikailag és gazdaságilag majdnem egységes lesz
versus
Mert tudják, hogy nincs pénz ezért felvásárlónak biztos nem.
Termelő országnak sem kellünk, hisz nem megfelelő a gazdasági hátterünk.
Így csak ki akarja szorítani a magyar terméket Európából!
...
szóval az uniótól nem várok semmit!
Én érzek némi ellentmondást. Hogy leszünk egységesek gazdaságilag, ha az EU csak a magyar termékek kiszorítása miatt vett fel minket? -
fokukac
nagyúr
válasz
igazmagyar #38 üzenetére
na, várom a koherens eszmerendszer kifejtését trianon és franciák éretlen paradicsomzabálási szokásai közötti összefüggésekről....
ha így folytatod tényleg gyors vége lesz a topicnak.
Ui. ''kisebbség'' egy s. tudod, ékes anyanyelvünk szerint ''kis'', fokozva ''kisebb'' -
faster
nagyúr
válasz
igazmagyar #1 üzenetére
Nem egészen értem a topik témáját. Ha Trianonról szól, akkor miért ''Trianon revizionisták'' a címe, ha pedig ez valami revizionista gyülekezőhely, akkor mit keres itt?
-
Divi
aktív tag
válasz
igazmagyar #1 üzenetére
Nemrég, volt szerencsém barátnőmnek legépelni majd kinyomtatni a békerendszert feldolgozó érettségi tételét.
Azt volt szerencsém észrevenni, hogy miközben gépeltem, egyre dühösebb lettem.
Visszagondolva ez nem egyszeri eset. Teljesen érthetetlen számomra, hogy miért hergel fel ez a téma ennyire.
De szerintem a ''trianont'' az ''igazságtalanság'' szócskával lehetne legjobban jellemezni.
A másik amiért ''harapok'' amikor hírét hallom határközeli magyarveréseknek. Gondolom érthető mire gondolok.
igazmagyar: Szerintem a ''köz'' téged nevezne előitéletesen ''szélsőségesnek'', légyszi cáfolj rá
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
igazmagyar #1 üzenetére
''nem vagytok tisztában evvel a ama már mindennapos kérdéssel és témával!''
Szerintem éppen mostanra vesztette el a kérdés teljes mértékben a jogosságát\veszti el a környező országok únióba lépésével, hiszen az átjárás akkor már nem lesz egyáltalán korlátozott(bár van ország, aminek uniós csatlakozása a jövő ködjébe vész...), az, hogy kinek adózol meg tökmind1, beszélni meg mindenhol beszélhetsz olyan nyelven amilyenen csak akarsz, max a náciktól kell tartani ilyen szempontból(pl.:nagyromániások,nagyszerbiások). -
duracell89
senior tag
válasz
igazmagyar #1 üzenetére
lattad a trianon filmet?
-
Ráczkölke
tag
válasz
igazmagyar #1 üzenetére
Örülök a témának, szerintem az volt a baj, h mindig a rossz oldalon álltunk a háborúk alatt (szerintem egy háborúban nincs jó oldal!!! ), nem kellett volna sehova sem pártolnunk. Nem ?!
Nézzétek csak meg Svájcot, hogy megszedte magát semleges állam létére !
Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest