- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Loha
veterán
Én a népességfogyáshoz még annyit tennék hozzá, hogy míg kinában és indiában előny a sok gyermek, mert lesz aki dolgozik a földeken, meg továbbviszi a családi vállalkozást, addig a fejlett országokban a gyerek inkább csak teher, mert nem elég csak etetni, külön szoba kell neki, sok ruha, számítógép, internet, szóval rengeteg pénzt kell rá költeni, mig a fejletlenebb országokban elalszik a másik 2 mellett a szobában, ruhából hordja azt amit a bátyja levetett...
És míg a fejletlenebb országokban a gyerekek hamar munkaképesek lesznek, mert alacsony szintű az oktatás, addig a fejlett országokban mire nekiállhatsz dolgozni vagy már huszonsokéves, és csak a pénzt költötték rád, de te semmit sem termeltél... -
Boyfish
senior tag
Hidd el tisztában vagyok vele, hogy mi az oka, vagy mivel magyarázzuk a fogyást, de az csak eredmény számít, hogy fogyunk!
Nekem nem a rendszerrel van gondom, mert a 14.századi ember sem tudta elképzelni, hogy mi lesz a kereszténység buksa után, ez logikus, de ha a folyamatok jelen állapotukban haladnak tovább, akkor változások várnak az emberiségre, ez nyilvánvaló!
És én azért látok összeesküvést, mert szerintem a média hatalma irreálissá vált az emberek fölött, és a média már nem csak a gazdaságot szolgálja ki, hanem bizonyos csoportok felelőtlenül szórakoznak az emberiséggel, és mi nyilván valóan fogékonyak vagyunk erre! És szerintem az ember, mint eddig mindig a történelemben a következő harcot a médiát irányító csoportok ellen fog fellázadni!
Miután nyilván egy másik írányítóréteg alakul ki, és a kérdés, hogy ők milyen módon fogják kifejteni a hatalmukat!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Egyedi ékszerdobozka
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest