Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Aktív témák
-
Jenci
csendes tag
Beleolvastam a témába, és sajnos amit olvastam az eléggé elszomorító
A revízióról télleg felesleges vitázni...Viszont olyat mondani, hogy ők már nem magyarok, csak olyan románok akik magyarnak mondják magukatez azért elég durva, és gusztustalan! Attól, hogy jogilag ők románok, ugyanúgy érezhetik(lehetnek) magukat magyarnak. Ezt főleg akkor látja az ember ha kint jár Erdélyben, vagy van áttelepült ismerőse. Szerintem a kettős állampolgárság segített volna nekik az autonómia kicsikarásában.. És ezt a témát a politikában addig fenn kellene tartani, amíg nem lesz ott autonómia vagy bármi más megoldás. De sajnos nagyon mellőzik ezt a dolgot a népszavazás óta. Ennek egyik oka az erősen balos média (aminek persze nem kéne feltétlenül ilyennek lenni), és a béna ellenzék.
Valakinek volt valami szélsőjobbot fikázó postja.. Hát azzal szerintem ő is lesüllyedt az ''ő'' szintjükre. Másrészről elég nagy ferdítés azt mondani, hogy mindegyik valami IQfighter... De mindegy, a remek magyar média az ilyen postokra ''okítja'' az emebereket.
Azért a bácsfi dianás dologhoz hozzáfűznék valamit: Gondolom még páran emlékeznek a 90es evék nagy szélsőjobbosára, Szabó Albertre... Hol is van ő most?? a válasz: ausztráliában él,hirtelen visszavonult oda.. Szerintem ezekután lehet következtetni, hogy miért éppen akkor akkor és olyan módon nyílvánult meg kedves Diána... (aki nem értené, kamu színjáték volt ezis meg azis)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest