- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Aktív témák
-
Jenci
csendes tag
Beleolvastam a témába, és sajnos amit olvastam az eléggé elszomorító
A revízióról télleg felesleges vitázni...Viszont olyat mondani, hogy ők már nem magyarok, csak olyan románok akik magyarnak mondják magukatez azért elég durva, és gusztustalan! Attól, hogy jogilag ők románok, ugyanúgy érezhetik(lehetnek) magukat magyarnak. Ezt főleg akkor látja az ember ha kint jár Erdélyben, vagy van áttelepült ismerőse. Szerintem a kettős állampolgárság segített volna nekik az autonómia kicsikarásában.. És ezt a témát a politikában addig fenn kellene tartani, amíg nem lesz ott autonómia vagy bármi más megoldás. De sajnos nagyon mellőzik ezt a dolgot a népszavazás óta. Ennek egyik oka az erősen balos média (aminek persze nem kéne feltétlenül ilyennek lenni), és a béna ellenzék.
Valakinek volt valami szélsőjobbot fikázó postja.. Hát azzal szerintem ő is lesüllyedt az ''ő'' szintjükre. Másrészről elég nagy ferdítés azt mondani, hogy mindegyik valami IQfighter... De mindegy, a remek magyar média az ilyen postokra ''okítja'' az emebereket.
Azért a bácsfi dianás dologhoz hozzáfűznék valamit: Gondolom még páran emlékeznek a 90es evék nagy szélsőjobbosára, Szabó Albertre... Hol is van ő most?? a válasz: ausztráliában él,hirtelen visszavonult oda.. Szerintem ezekután lehet következtetni, hogy miért éppen akkor akkor és olyan módon nyílvánult meg kedves Diána... (aki nem értené, kamu színjáték volt ezis meg azis)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Medence topik
- Linux kezdőknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G923 PS5/PC + Váltó + playseat brake pedal + 3D mod
- Samsung Odyssey G40B 27" 240Hz 1ms IPS G-Sync full HD pivot HDR10 gamer monitor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest