Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Jenci
csendes tag
Beleolvastam a témába, és sajnos amit olvastam az eléggé elszomorító
A revízióról télleg felesleges vitázni...Viszont olyat mondani, hogy ők már nem magyarok, csak olyan románok akik magyarnak mondják magukatez azért elég durva, és gusztustalan! Attól, hogy jogilag ők románok, ugyanúgy érezhetik(lehetnek) magukat magyarnak. Ezt főleg akkor látja az ember ha kint jár Erdélyben, vagy van áttelepült ismerőse. Szerintem a kettős állampolgárság segített volna nekik az autonómia kicsikarásában.. És ezt a témát a politikában addig fenn kellene tartani, amíg nem lesz ott autonómia vagy bármi más megoldás. De sajnos nagyon mellőzik ezt a dolgot a népszavazás óta. Ennek egyik oka az erősen balos média (aminek persze nem kéne feltétlenül ilyennek lenni), és a béna ellenzék.
Valakinek volt valami szélsőjobbot fikázó postja.. Hát azzal szerintem ő is lesüllyedt az ''ő'' szintjükre. Másrészről elég nagy ferdítés azt mondani, hogy mindegyik valami IQfighter... De mindegy, a remek magyar média az ilyen postokra ''okítja'' az emebereket.
Azért a bácsfi dianás dologhoz hozzáfűznék valamit: Gondolom még páran emlékeznek a 90es evék nagy szélsőjobbosára, Szabó Albertre... Hol is van ő most?? a válasz: ausztráliában él,hirtelen visszavonult oda.. Szerintem ezekután lehet következtetni, hogy miért éppen akkor akkor és olyan módon nyílvánult meg kedves Diána... (aki nem értené, kamu színjáték volt ezis meg azis)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- Eladó 57" Samsung Odyssey Neo G9 ívelt, 2 4K 7680 2160, 32:9 szélesvásznú, 1ms, 240Hz
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest