Aktív témák

• Jenci

csendes tag

Beleolvastam a témába, és sajnos amit olvastam az eléggé elszomorító:(

A revízióról télleg felesleges vitázni...Viszont olyat mondani, hogy ők már nem magyarok, csak olyan románok akik magyarnak mondják magukat:( ez azért elég durva, és gusztustalan! Attól, hogy jogilag ők románok, ugyanúgy érezhetik(lehetnek) magukat magyarnak. Ezt főleg akkor látja az ember ha kint jár Erdélyben, vagy van áttelepült ismerőse. Szerintem a kettős állampolgárság segített volna nekik az autonómia kicsikarásában.. És ezt a témát a politikában addig fenn kellene tartani, amíg nem lesz ott autonómia vagy bármi más megoldás. De sajnos nagyon mellőzik ezt a dolgot a népszavazás óta. Ennek egyik oka az erősen balos média (aminek persze nem kéne feltétlenül ilyennek lenni), és a béna ellenzék.
    Valakinek volt valami szélsőjobbot fikázó postja.. Hát azzal szerintem ő is lesüllyedt az ''ő'' szintjükre. Másrészről elég nagy ferdítés azt mondani, hogy mindegyik valami IQfighter... De mindegy, a remek magyar média az ilyen postokra ''okítja'' az emebereket.:(:(
    Azért a bácsfi dianás dologhoz hozzáfűznék valamit: Gondolom még páran emlékeznek a 90es evék nagy szélsőjobbosára, Szabó Albertre... Hol is van ő most?? a válasz: ausztráliában él,hirtelen visszavonult oda.. Szerintem ezekután lehet következtetni, hogy miért éppen akkor akkor és olyan módon nyílvánult meg kedves Diána... (aki nem értené, kamu színjáték volt ezis meg azis)

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés