Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
új személy igazolványt hol tudom bejelenteni? az app menüjében nem találtam rá lehetőséget. chaten kellene jelezni vagy esetleg majd a rendszer automatikusan kéri, ha az eredeti igazolvány érvényessége lejár?
-
Sanyi.mTs
addikt
mi a helyzet wise számla örökléssel kapcsolatban? elkezdenék eurót felhalmozni rajta havi megtakarításomból.
-
Sanyi.mTs
addikt
wise-ban van a "revolut széf"-jéhez hasonló megoldás, amihez egy esetleges bankkártya csaláskor nem tudnak hozzáférni?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Lenkrad
üzenetére
Nekem is volt már hasonló, mikor csak beutaltam 400 ezret. Nem emlekszem pontosan, de elég feszült voltam, míg meg nem érkezett. Talán volt 1 nap is.
De mikor EUR utalás volt (HUF-ot utaltam, wise meg eurót tovább) kétszer ekkora összeggel, akkor perceken belül jött az értesítés, hogy megkapták és feldolgozzák. -
Sanyi.mTs
addikt
Ha valaki utal nekem wise-on keresztül (HUF vagy EUR) magyar bankszámlára, akkor én a számlatörténetemben a wise számlaszámát látom?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
akkor pontosítom a célom: 1000EUR-ot akarok a (wise) számlámon tartani (most 0 van), de úgy hogy ne legyen maradék a HUF számlámon (és vissza se akarom utalni). Ezt hogy a leg(költség)hatékonyabb megoldani?
-
Sanyi.mTs
addikt
Van arra mód, hogy úgy váltsak HUF > EUR-t, mintha utalnék, de a számlámon maradjon?
Pontosabban: EUR utaláskor megvan az árfolyam, ami x óráig fix és addig kell a HUF-nak beérkeznie. Én meg nem akarom csak úgy beutalni a HUF-t és majd egyszer csak váltani, hanem ha beutalom, akkor egyből váltódjon át EUR-ra, az előzőleg meghatározott árfolyamon. -
Sanyi.mTs
addikt
ha jól olvastam, wise számlán 3 ezer EUR-t lehet díjmentesen tárolni. Gondolom ezt nem lehet kijátszani perselyekkel, ugye?
USD-re is van ilyen korlát/díj?
-
Sanyi.mTs
addikt
Napokban az app feladta a lehetőségét, hogy hozzáadhatok egy újabb mobil számot a fiókomhoz. Ez mint "helyreállítási adat" szerepel a kétlépcsős hitelesítés alatt.
Ez valójában micsoda? Mert, hitelesítést nem kért a számra, és sms kódot se tudok rá kérni, ha be akarok lépni weben keresztül. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Vásárlási limit van beállítva?
-
Sanyi.mTs
addikt
TW oldalán az "utalás indítása" (HUF>EUR) ugyan azt csinálja, mintha utalnék TW számlára (HUF), majd átváltom és elutalom az EUR-t?
Utóbbi eljárással csináltam egy teszt utalást és úgy vettem észre, hogy első eljárásban ("utalás indítása" esetén) csak 2 féle utalási költség közül lehet választani, utóbbi esetén 3 közül.
-
Sanyi.mTs
addikt
most ismerkedem a transferwise-zal.
HUF-ot akarok EUR-ra váltani és elutalni MÁK számlára.Van itt is olyan, hogy nagyobb összeg esetén bekér papírokat (adóbevallás, bankszámlakivonat), mint a revoult?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrotik routerek
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest