Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Svájcból szeretnék havonta utalást kapni.
Svájci zsebet létrehoztam, viszont számlaadatokat nem tudok kérni.
A többinél igen (Usd, Euro, Huf)
Ez miért van? Hogy tudnának svájci frankot utalni nekem legegyszerűbben?
Köszönöm! -
dudi6
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Sikerült!
Beállításokban állítgattam valamit, és így megjelent az fizetésnél (ami a képen is látható) egy új lehetőség, ahol át tudtam állítani Eurora (NE a paypal váltson). Köszi mindenkinek!
-
dudi6
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Hozzáadtam a Transferwise kártyám Paypalhoz. Próbáltam pénzt küldeni egy email címre (ezt szeretném, 1170 Eurot), de a végén Ft-ban mutatja az összeget. Nem találok semmilyen módosítási lehetőséget. Megadtam a Transferwise kártyám Preferrednek a paypalon, így elvileg onnan vonná az összeget. Ha még ma 24.00-ig sikerülne elküldeni, akkor nem lenne semmilyen hétvégi felár ugye? TW-n mindenképpen át kell tennem dollárból Euróba? Átváltás 5.96 $ lenne. Nem csinálja meg automatikusan a TW amikor jön a Paypalos kérelem Euróban?
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Paypallal szeretnék vásárolni Euroban, hogy be legyek biztosítva.
Mi a legolcsóbb módja annak, hogy dollár alapú Transferwise-ról Paypalra utaljak Euroban.
Egyáltalán, hogy lehet paypalra befizetni Transferwiseról?
Köszönöm -
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék online vásárolni a Dhgate oldalon, viszont nem szeretném megadni a kártya adatait. Revoluton van virtuális kártya, azt meg tudnám adni.
Kérdése az lenne, hogy tudok olcsón és gyorsan áttenni Usa dollárt a revolut kártyámra?
Revoluton belül usd feltöltés választása majd megadom a transferwise kártya adaitait? Esetleg van más megoldás? Trasferwiseból utalni sokba kerül meg lassú is igaz?
Mennyi kerülne mindez nekem? -
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy német bankszámlaszámra utalni 65 Eurót.
Tw vagy Revolut (mind a kettő van) lenne az olcsóbb? Most hétvégén van többlet költsége az utalásnak? Várjam meg a hétfőt? -
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék regisztrálni, van/lesz valamilyen bónusz/kedvezmény regisztrációnál?
Upwork-ről dollár kiutalására használnám majd. Kell valamire figyelnem regisztrációnál?
Köszönöm! -
dudi6
senior tag
Valaki össze tudná nekem foglalni vagy van valami link, hogy a Trasferwise, Revolut, Curve -t mikor érdemes használni? Melyiket mikor, mire jó?

Curve-m van régóta, most regisztráltam Revolutra, aztán holnap a TW-re is fogok... -
dudi6
senior tag
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Német ebayen szeretnék vásárolni 280 Euroért banki utalással. Megéri emiatt létrehozni egy accountot a transerwise-n? Még sose használtam. Nagy különbség lenne ez és az Otp-s utalás között? Úgy tudom hogy az Otp is elég jól vált, így ekkora összegnél talán csak pár száz Ft-t spórolnék. Transferwise teljesen ingyenes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest