Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Van wise eurós számla, 3 katt nyitni az appon belül, tudod a kártyát paypalhoz is társítani, aminek így elvben nincs felára, viszont a webshop felszámolható pluszt a paypal miatt..
Többieknek:
Most próbáltam, megy a bankautomatás pénzfelvétel érintés nélkül, telefonnal, viszont ugye nálam van fizikai bankkártya is, annak az adatai vannak jelen az appban is, így pin kódom is van hozzá. Ez viszont teljesen jó, nem kell magammal hordanom.Az mitől lehet, hogy az asszony telefonja csak felnyitás után kommunikál az automatával, az enyém lezárva is adja az nfc adatokat, azaz metrón szorosan egymás mellett állva terminállal akár le is vehetnének pénzt, igaz nem metrózom, de inkább kikapcsolná ezt az opciót.
Mindkét telefon egyforma, oneplus 8 pro. -
peetie1
aktív tag
Én úgy csináltam hogy a PayPal-hoz a revolut kártyát adtam hozzá, és akkor mikor fizetsz a revoluton az euró zsebből vonja le a pénzt.(Át kell ugye nyomni hogy ne a PayPal váltson) Én mindig előre atvaltom, hogy legyen ott annyi euró amennyi a vásárlás. Így a revolut kedvező árfolyamain váltod az eurót, nem a bankin.
-
Noxy
veterán
Miért utalni akarsz?
Wise Ft számlát fel lehet tölteni ApplePay, GooglePay, bankkártyával, ami költségmentes. A napi limitet ellenőrizni kell. Ha kevés, akkor max felemeled, vagy több részletben töltöd fel.
Az e-mail címet meg a Wise app-ban a beáll.. - biztonság menüben tudod módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest