Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Van wise eurós számla, 3 katt nyitni az appon belül, tudod a kártyát paypalhoz is társítani, aminek így elvben nincs felára, viszont a webshop felszámolható pluszt a paypal miatt..
Többieknek:
Most próbáltam, megy a bankautomatás pénzfelvétel érintés nélkül, telefonnal, viszont ugye nálam van fizikai bankkártya is, annak az adatai vannak jelen az appban is, így pin kódom is van hozzá. Ez viszont teljesen jó, nem kell magammal hordanom.Az mitől lehet, hogy az asszony telefonja csak felnyitás után kommunikál az automatával, az enyém lezárva is adja az nfc adatokat, azaz metrón szorosan egymás mellett állva terminállal akár le is vehetnének pénzt, igaz nem metrózom, de inkább kikapcsolná ezt az opciót.
Mindkét telefon egyforma, oneplus 8 pro. -
peetie1
aktív tag
Én úgy csináltam hogy a PayPal-hoz a revolut kártyát adtam hozzá, és akkor mikor fizetsz a revoluton az euró zsebből vonja le a pénzt.(Át kell ugye nyomni hogy ne a PayPal váltson) Én mindig előre atvaltom, hogy legyen ott annyi euró amennyi a vásárlás. Így a revolut kedvező árfolyamain váltod az eurót, nem a bankin.
-
Noxy
veterán
Miért utalni akarsz?
Wise Ft számlát fel lehet tölteni ApplePay, GooglePay, bankkártyával, ami költségmentes. A napi limitet ellenőrizni kell. Ha kevés, akkor max felemeled, vagy több részletben töltöd fel.
Az e-mail címet meg a Wise app-ban a beáll.. - biztonság menüben tudod módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gyúrósok ide!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kés topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest